Serialul "The Innocents" urmeaza sa se lanseze pe Netflix pe data de 24 august.

Ce faci atunci cand viata, asa cum o stii, se transforma intr-un adevarat pericol? Cat de departe esti dispus sa mergi pentru cei pe care ii iubesti? Afla raspunsurile la aceste intrebari in noul trailer The Innocents.

Atunci cand adolescentii Harry si June fug de o viata represiva de familie pentru a putea fi impreuna, acestia ajung intr-o extraordinara calatorie de autocunoastere, iar June descopera ca are abilitatea incredibila de a-si schimba corpul.

In timp ce incearca sa controleze aceasta noua putere, un profesor misterios le dezvaluie faptul ca June nu este singura care trece prin experienta iesita din comun. In plus, acesta promite ca va gasi un remediu pentru June si ca va reusi sa o readuca alaturi de mama ei, care o parasise in urma cu trei ani.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pe masura ce calatoria lor devine din ce in ce mai periculoasa, iubirea care ii leaga pe Harry si pe June este testata pana la un punct limita, cand cei doi se confrunta cu o alegere dificila: sa lupte in continuare pentru visul lor sau sa accepte faptul ca vietile lor s-au schimbat si ca e momentul sa riste totul.

Creat si scris de Hania Elkington si Simon Duric, care sunt si producatorii executivi ai serialului, din distributia The Innocents fac parte: Sorcha Groundsell in rolul lui June, Percelle Ascott in rolul lui Harry si Guy Pearce in rolul lui Halvorson. Elaine Pyke, Charlie Pattinson si Willow Grylls de la New Pictures sunt producatori executivi, alaturi de Farren Blackburn. Blackburn a regizat sase din cele opt episoade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.