Trupa Scorpions a renuntat la planul de a se retrage din activitate, a dezvaluit chitaristul Matthias Jobs, potrivit caruia membrii formatiei germane se distreaza mult prea bine in timpul concertelor si turneelor pentru a pune capat carierei grupului, informeaza contactmusic.com.

Rockerii germani au anuntat in urma cu doi ani ca turneul lor de atunci urma sa fie si ultimul din cariera, insa ei au renuntat la aceasta idee, deoarece au remarcat ca se bucura in continuare de o popularitate uriasa. Intr-un interviu acordat pentru Rock Pit, chitaristul Matthias Jobs a spus: "Ne-am dat seama ca ne distram prea bine pentru a ne retrage acum. Vrem totusi sa incetinim putin ritmul si nu vom mai sustine atat de multe concerte intr-un an. Am decis sa incetinim putin ritmul. Dar, dupa ce am sustinut si ultimul concert din turneul nostru mondial, cu putin timp inainte de Craciun, am primit la sfarsitul lui ianuarie 2013 oferta unui concert MTV Unplugged si nu am putut sa o refuzam".

"Ne-am spus: «Ei bine, e minunat. Asta e o provocare noua si minunata. Nu am mai facut asa ceva in cariera noastra indelungata, asa ca hai sa o facem acum». Si, in acelasi timp, inainte de acel concert, casa noastra de discuri ne-a pus pe masa doua contracte noi. Cred ca ar fi fost neobisnuit ca o trupa sa spuna in acel moment: «Stiti, noi vrem sa ne retragem»", a adaugat rockerul german, scrie MEDIAFAX.

Trupa Scorpions va lansa un nou album de studio - al 20-lea din cariera - pe 20 februarie. Albumul va fi promovat printr-un nou turneu mondial.
"Avem peste 6 milioane de fani pe Facebook, iar studiile au aratat ca 80% dintre fanii nostri au varste cuprinse intre 18 si 28 de ani. Pentru o trupa care marcheaza in acest an a 50-a aniversare este ceva uimitor. Ne da energie. Ne distram atat de bine. Asadar, ne-am spus: «Hai sa o mai facem o data!»", a spus Matthias Jobs.

Scorpions este o trupa germana de rock, originara din Hanovra. Trupa a fost infiintata in 1965 si are in componenta actuala cinci muzicieni care provin din tari diferite. Celebra in anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", "Send Me an Angel", Scorpions s-a afirmat ca fiind una dintre cele mai valoroase trupe heavy ale Germaniei. Balada "The Wind of Change", lansata in 1990 si considerata un simbol al caderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scara mondiala, fiind cel mai bine vandut single al anului 1991.

Citeste si:
Trupa ASIA se reunește. Irina Nicolae nu a fost invitată la...
Trupa ASIA se reunește. Irina...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.