Trupa ASIA se reunește, iar Irina Nicolae nu a fost invitată la eveniment, spre surprinderea tuturor fanilor trupei. Vedeta nu s-a putut abține și le-a dat câteva explicații celor care sperau să o vadă și pe ea pe scena de la Sala Palatului, pe 6 martie.

Trupa ASIA se reunește fără Irina Nicolae

Având în vedere concertul care va avea loc luna viitoare, fanii se așteptau ca și Irina Nicolae să fie prezentă, dar acest lucru nu se va întâmpla. Fosta membră a trupei ASIA a dat chiar și câteva declarații în acest sens, menționând încă de la bun început faptul că Adi Ordean sau nimeni altcineva nu a contactat-o pentru concertul respectiv, motiv pentru care a fost foarte dezamăgită. De asemenea, a ținut să precizeze că dacă între timp a devenit mamă, nu înseamnă că nu este capabilă să respecte un contract.

„Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită. După ce am plecat din ASIA, când veneam în țară îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum.

Și nu are legătură că am copil, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract. Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar, puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață”, a declarat Irina Nicolae, pentru playtech.ro.

După toate acestea, fostă membră a trupei ASIA a ținut să precizeze faptul că nu le poartă pică sub nicio formă celor care i-au fost colege, ci a decis să discute pe marginea acestui subiect de dragul fanilor care voiau să o revadă pe scenă. A considerat că oamenii merită să știe adevărul, având în vedere că proiectul a început, de fapt, cu ea și cu Anca Neacșu, așadar avea tot dreptul să fie prezentă la evenimentul de la Sala Palatului.

Citeste si:
Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, la Untold...
Trupa Imagine Dragons vine...

La final, a zis că și-a cumpărat un bilet online, pentru a fi în sală, iar cel mai tare a deranjat-o faptul că unii au spus că ea nu are timp să fie prezentă la concertul în care sărbătoresc 25 de ani de carieră. Speră ca acum să fie clar pentru toată lumea care a fost situația și de ce nu va fi pe scenă, așa cum toată lumea se aștepta.

”Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat și deschizând pe Instagram un afiș. Mi se pare degradant și înjositor. Este dezamăgitor, mai ales după o carieră frumoasă și niște relații extraordinare, căci n-am plecat cu discuții.

Oamenii să înțeleagă faptul că eu mi-am dorit acestă reunire, dar că nu am fost niciodată invitată, chemată. Indiferent câte concerte au mai avut ASIA, succesele vor fi legate de numele meu. Îmi pot lua multe lucruri, dar niciodată nu-mi pot lua demnitatea. Am cântat cu trupa ASIA din 1999 până în 2005, cei mai frumoși ani. Apoi, ei au rămas cu Iana… Nu-i o problemă, mi-am cumpărat eu un bilet online, ca să fiu parte din sală, căci, totuși, să fim realiști, formația asta s-a născut dintr-un singur motiv, eu fiind parte cu Anca Neacșu. Mi se pare penibil ca, acum, când facem noi 25 de ani de carieră, să nu mă invite nimeni. Ba, mai mult, să și spună alții că nu am timp, că nu vin.

Citeste si:
A murit Nosfe de la Șatra B.E.N.Z. Colegii lui de trupă au...
A murit Nosfe de la Șatra...

Eu cu fetele din trupă am mai făcut niște filmări împreună. Eu vedeam, la 25 de ani de ASIA, un concert mare, pentru că am fost un fenomen, cu scenografie, lumini, proiecții, ceva grandios, ca afară. Dar, cum ele nu erau atunci pregătite, nu am accelerat lucrurile, nu am insistat”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2023 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.