Antonia a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale despre persoanele de la noi din țară, care au dezamăgit-o din mai multe puncte de vedere. Frumoasa artistă nu s-a temut să își exprime opinia pe Story, cu riscul de a fi judecată de către cei care o urmăresc.

Antonia, dezamăgită de oameni

Antonia este o femeie sinceră, care ori de câte ori a avut ceva de zis pe rețelele sociale sau printr-un alt mediu. Artista este recunoscătoare pentru faptul că are mulți fani care o iubesc, care îi ascultă muzica și care o susțin, da cu toate acestea nu îi poate ignora pe cei care nu își văd de treaba lor și din cauza cărora alții au de suferit. Partenera de viață iubește țara în care trăiește, crede că este un loc frumos pe care doar îl strică oameni care locuiesc în ea.

Șatena a ajuns la concluzia că românii nu se vor schimba niciodată și că vor avea întotdeaua acele caractere cu care s-au obișnuit. Este trist, după părerea Antoniei, având în vedere că sunt extrem de multe persoane frustate. I se pare trist și faptul că mulți sunt rasiști și nici măcar ei, cei care comentează despre cei din jurul lor, nu sunt perfecți.

„Țară frumoasă, dar lumea o strică rău de tot… Avem niște caractere în țara asta… răutăcioși rău! Nu o să ne schimbăm niciodată. Trist. Din păcate prea mulți oameni frustrați la noi… Să nu uităm de rasism… Mai suntem și asta. E groasă cu voi… Sunteți perfecți rău”, a transmis Antonia, pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, oamenii au reacționat imediat și și-au exprimat opinia cu privire la vorbele dure transmite de artistă, dar ea nu s-a oprit acolo, ci a continuat să își spună oful, în mediul online. Cineva a tras-o la răspundere pentru faptul că ea a venit din America fiind deja faimoasă și de aceea spune aceste lucruri, considerând că nu a fost la fel de greu cum le este altora, dar nu a avut parte de un răspuns din partea frumoasei partenere a lui Alex Velea.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.