Actrita Sandra Bullock va interpreta rolul femeii de afaceri Brownie Wise, creatoarea unei strategii de marketing inovatoare in domeniul produselor pentru casa si bucatarie.

Filmul va fi realizat de studiourile Sony, iar regia peliculei va fi asigurata de Tate Taylor, informeaza screendaily.com, citati de MEDIAFAX.

Astfel, filmul "Brownie Wise" se va concentra in jurul femeii de afaceri care a creat pentru compania Tupperware - un brand care comercializeaza produse pentru casa si bucatarie - o strategie speciala de vanzari, denumita "party plan".

Tate Taylor va scrie scenariul, va produce si regiza acest lungmetraj, inspirat din cartea lui Bob Kealing, "Tupperware Unsealed".

Filmul marcheaza primul rol oficial pe care actrita Sandra Bullock l-a acceptat dupa nominalizarea ei de anul trecut la premiile Oscar pentru rolul din lungmetrajul "Gravity 3D: Misiune in spatiu".

Brownie Wise (25 mai 1913 - 24 septembrie 1992) a fost una dintre primele femei din Statele Unite ale Americii care a avut succes in calitate de agent de vanzari al companiei Tupperware. Ea a conceput si implementat un sistem de marketing inovator, pe care l-a denumit "party plan".

"Party plan" este o metoda de promovare a unor produse prin organizarea unor evenimente sociale (petreceri), in timpul carora produsele unei companii sunt prezentate si scoase la vanzare. "Party plan" este o forma de vanzari directe.

Sandra Bullock a fost recompensata cu premiul Oscar la categoria "cea mai buna actrita" pentru rolul interpretat in filmul "Povestea unui campion/ The Blind Side".

Actrita americana, care a devenit celebra jucand in special in comedii si in filme romantice, pare sa prefere in ultimii ani roluri din repertoriul dramatic si a putut fi vazuta pe marile ecrane in filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks si Viola Davis.

Cel mai recent film in care apare Sandra Bullock este "Gravity 3D: Misiune in spatiu", care a avut premiera la inceputul lunii octombrie a anului trecut. In filmul "Gravity", regizat de Alfonso Cuarón, Sandra Bullock interpreteaza, alaturi de George Clooney, rolul unui astronaut aflat in deriva in spatiu, dupa ce naveta spatiala pe care se afla a fost distrusa in timpul efectuarii unei iesiri pe orbita.

Citeste si:
Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Cum se descurcă în rolul de...
Nicole Cherry a dat cărțile...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.