Cantareata americana Beyonce a primit, joi, cele mai multe nominalizari - opt - la MTV Video Music Awards 2014, o gala care va avea loc in acest an in orasul californian Inglewood pe 24 august.

Cantareata americana Beyonce, in varsta de 32 de ani, va concura printre altele la categoriile "cel mai bun videoclip al anului", "cea mai buna cantareata" si "cea mai buna coreografie".

In topul artistilor care au primit cele mai multe nominalizari urmeaza Eminem si Iggy Azalea care vor concura fiecare la sapte categorii. Rapperul Eminem va concura printre altele la categorii precum "cel mai bun cantaret hip-hop", "cel mai bun cantaret" si "cea mai buna colaborare", in timp ce Iggy Azalea se afla in cursa pentru cateva trofee majore, inclusiv "videoclipul anului", "cea mai buna cantareata" si "cea mai buna piesa pop".

Pharrell Williams are la randul lui multe motive de bucurie, intrucat piesa lui "Happy" a primit mai multe nominalizari, inclusiv la categoria "videoclipul anului".

In aceasta categorie, una dintre cele mai ravnite de la gala MTV Video Music Awards, Pharrell Williams va avea parte de o competitie acerba, intrucat va concura alaturi de Beyonce ("Drunk in Love"), Iggy Azalea ("Fancy"), Sia ("Chandelier") si Miley Cyrus ("Wrecking Ball").

Totodata, Pharrell Williams va concura si cu el insusi, la categoria "cel mai bun video al unui cantaret", intrucat piesa "Happy" a fost nominalizata alaturi de "Sing", colaborarea sa cu Ed Sheeran. Videoclipuri semnate de John Legend ("All of Me"), Sam Smith ("Stay With Me") si Eminem ("Monster") completeaza aceasta categorie.

Printre ceilalti artisti de renume care au fost nominalizati se numara Katy Perry, Ariana Grande, Pitbull, Jason Derulo, Kanye West, Hayley Williams, Wiz Khalifa, Lorde, The Black Keys, Arctic Monkeys, Imagine Dragons si Linkin Park.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.