Actorul si cantaretul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune "Dr. House", care va sustine un concert, pe 12 iulie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, spune ca isi doreste ca publicul din Romania sa fie la fel de fericit ascultandu-l, asa cum este el atunci cand canta.

Hugh Laurie a declarat, prin intermediul organizatorilor concertului de la Bucuresti, Phoenix Entertainment, ca pentru el muzica a fost cel mai bun prieten alaturi de care a putut sa-si petreaca timpul. "Un loc in care sa uiti de tine, sa te simti mangaiat, distrat, incantat, uimit", spune artistul, vorbind despre ce inseamna muzica in viata sa.

De asemenea, vedeta serialului de televiziune "Dr. House" spune ca i-a placut din copilarie sa cante la pian si sa incerce sa calce pe urmele artistilor sai preferati. In acest sens, Hugh Laurie spune ca a fost influentat de nume precum The Yardbirds, The Animals, The Rolling Stones si Led Zeppelin, scrie MEDIAFAX.

Totodata, actorul si cantaretul britanic vorbeste si despre pianul care apare pe coperta albumului sau, precizand ca acesta a fost primit in dar si a stat in locuinta sa mai multa vreme. "Am vrut ceva pe coperta care sa transmita importanta dragostei mele pentru muzica, dar care sa reflecteze, de asemenea, un fel de joaca", mai spune Hugh Laurie.

Jazz-ul poate avea diferite efecte asupra cantaretului, spune Hugh Laurie, dar si asupra tuturor celor care asculta acest gen de muzica. "Ma poate face sa rand, sa plang, sa dansez, sa-mi pierd respiratia, totul. Toata viata este in aceasta muzica", spune artistul. De asemenea, cantaretul mentioneaza ca nu ar putea face o lista cu melodiile sale preferate, intrucat acestea se schimba constant. "Ar fi ca si cum ai alege un galon favorit de apa din mare unde sa inoti".

Intrebat care ar fi legendele blues si jazz alaturi de care i-ar face placere sa cante pe scena, Hugh Laurie spune ca nu ar vrea sa cante pe aceeasi scena cu artistii sai favoriti, ci prefera sa-i asculte cantand pe Ray Charles, Bessie Smith, Muddy Waters si Professor Longhair.

In ceea ce priveste concertul pe care il va sustine la Bucuresti, Hugh Laurie spera ca publicul sa fie la fel de entuziasmat precum este el. "De abia asteptam. Show-ul este ceva de care sunt foarte mandru. Sper ca putem face ca publicul sa fie la fel de fericit ca mine, atunci cand interpretez aceste cantece", a declarat artistul.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

Carismaticul Hugh Laurie, cunoscut din serialul de televiziune "Dr. House", care s-a incheiat in 2012, dupa cel de-al optulea sezon, isi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care si-a obisnuit publicul. Actorul britanic a intrat in Cartea Recordurilor de doua ori, fiind declarat cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul "Dr. House", cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Anul trecut, Hugh Laurie si-a lansat cel de-al doilea album muzical din cariera, "Didn't It Rain". Albumul, care include piese jazz si blues, urmeaza materialului discografic lansat de Hugh Laurie in 2011, o colectie de piese blues intitulata "Let Them Talk". Lansarea acestui prim album a fost urmata de un turneu de promovare, Hugh Laurie sustinand primul sau concert live din cariera in Germania, la Hamburg, in aprilie 2011.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

"A fost una dintre cele mai teribile experiente din viata mea", a declarat, la momentul respectiv, pentru The Hollywood Reporter, Hugh Laurie despre acel prim concert. El a adaugat ca s-a gandit la modul serios sa apese alarma pentru incendii pe care o vazuse in holul clubului unde a sustinut concertul, pentru a-l anula in ultimul moment. Ulterior, Hugh Laurie a sustinut alte peste 100 de concerte. Primul sau album s-a vandut in peste un milion de copii, iar vedeta, in varsta de 55 de ani, a sustinut concerte, alaturi de trupa sa, The Copper Bottom Band, in SUA, Europa, America de Sud si Rusia.

Noul album al lui Hugh Laurie, care canta la pian de la varsta de 6 ani, include piese datand din epoca pionierilor genurilor blues si jazz - W.C. Handy ("St Louis Blues") si Jelly Roll Morton ("I Hate A Man Like You") -, dar si cantece mai noi, precum cele ale Dr. John ("Wild Honey") si Alan Price, membru al formatiei The Animals ("Changes").

Citeste si:
Ce își dorește Oana Roman pentru fiica ei, după despărțirea de...
Ce își dorește Oana Roman...

Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, "Didn't it rain", si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial si in Europa, in aceasta vara. Astfel, Hugh Laurie va sustine un concert live, in premiera in Romania, impreuna cu The Copper Bottom Band.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, dar si online, pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 310 lei (categoria VIP), 260 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria a II-a), 170 de lei (categoria a III-a) si 125 de lei (categoria a IV-a).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.