Oana Roman a oferit noi declarații despre separarea de Marius Elisei. Vedeta și tatăl fiicei sale s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, de-a lungul celor zece ani de relație, doar că de data aceasta nu pare că mai există vreo cale de împăcare între aceștia.

Oana Roman, detalii despre despărțire

Au trecut câteva săptămâni bune de când Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. În tot acest timp, cei care îi urmăresc încă pe la începuturi au trăit cu speranța că se vor împăca, așa cum au făcut de fiecare dată, dar lucrul acesta nu s-a întâmplat, din nefericire pentru ei. Sinceră din fire, fiica lui Petre Roman nu a ținut nimic ascuns de fanii ei, oricât de complicate ar fost lucrurile, iar de curând a mai făcut o serie de dezvăluiri care au avut-o în centrul atenției pe fiica sa, Isa.

Vedeta își dorește foarte mult ca fiica pe care o au împreună să nu aibă de suferit de pe urma separării lor și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a ajuta în acest sens, ba chiar a dus-o la terapie, conștientă fiind că în fața ei nu se va deschide niciodată așa cum reușește în fața unui specialist în domeniu. Oana Roman își iubește fiica mai tare decât orice pe lume, iar a o proteja în clipa de față este principalul său scop.

Asta nu este tot. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a dezvăluit că este dispusă să facă multe sacrificii de dragul fiicei sale, inclusiv să lase de la ea când vine vorba despre tatăl Isabelei. Deși bărbatul a făcut tot felul de afirmații urâte la adresa ei, fiica lui Petre Roman crede că acest lucru a fost cauzat de nervii pe care îi avea, nefiind neapărat cu răutate.

”A fi mamă este un dar de la Dumnezeu. Eu cred că a spus lucrurile alea de nervi și cred că îi pare rău, dar niciodată nu-și va cere scuze. Eu sunt cum o fi, lăsăm așa. Trebuie ca Iza să fie protejată, punct. Trebuie ca ea să aibă o relație bună cu el, să se vadă, să iasă cu el, să petreacă timp. Ea a crescut lângă noi, amândoi și în continuare trebuie să se întâmple la fel. (...)

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

El a ieșit în public și a zis niște cuvinte urâte. Eu am încercat să mă abțin, mulți prieteni m-au întrebat cum m-am abținut. Au fost niște jigniri urâte.” a declarat Oana Roman, la XNS.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Martie 2023 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.