Oana Roman a decis să își deschidă inima în fața fanilor ei din mediul online și le-a vorbit despre separarea de Marius Elisei din nou, dar și despre felul în care fiica pe care o au împreună a fost afectată de situație. Isa face terapie, iar mama ei a făcut câteva dezvăluiri și despre decizia pe care au luat-o împreună pentru binele ei.

Oana Roman, despre separarea de Marius Elisei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt relației lor, doar că de data aceasta se pare că decizia este una definitivă. Cei doi nu se mai înțelegeau deloc în ultima vreme și au considerat că este mult mai bine și mai sănătos să o ia fiecare pe drumul lui. Deși pentru ei lucrurile par a fi destul de simple, având în vedere că nu se mai înțelegeau, nu este și cazul fiicei pe care o au împreună, care a fost afectată mereu de situația complicată dintre părinții ei.

Despărțirea lor a venit la pachet cu o serie de neînțelegeri pentru cea mică, iar mama ei a vorbit pe contul ei oficial de Instagram despre decizia pe care a luat-o pentru binele copilului. Vedeta a menționat, încă de la bun început, faptul că Isa este afectată de situație, pentru că era obișnuită cu prezența tatălui ei în viața sa. Fiica lui Petre Roman o înțelege și știe cât îi este de greu, tocmai de aceea a decis să apeleze la ajutorul unui specialist, pentru a o ajuta să meargă înainte.

Isa nu reușește să își deschidă inima în fața mamei sale așa cum o face în cazul terapeutei, ceea ce nu o supără neapărat, pentru că măcar există un mod în care își poate ajuta copilul. Se pare că fiica ei și a lui Marius Elisei a cerut să stea de vorbă cu Ana, psihologul ei, iar vedeta nu a putut să nu îi respecte decizia, mai ales că știe cât de tare o ajută discuțiile purtate cu terapeutul.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei. Da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Ea îi spune «Ana cu care fac dezvoltare personală» și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit. Asta a simțit că vrea și am făcut cum și-a dorit ea”, le-a povestit fiica lui Petre Roman fanilor ei din mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.