Oana Roman continuă războiul cu fostul soț, după ce multă lume a criticat-o dur din cauza faptului că a făcut publice anumite lucruri din discuțiile pe care le-a purtat. Vedeta a simțit nevoia să se apere, pe contul ei oficial de Instagram, explicând cu lux de amănunte ce a zis și de ce anume a făcut-o. Iată ce a postat!

Oana Roman, noi declarații despre fostul soț

Oana Roman și-a luat din nou urmăritorii de pe rețelele sociale prin surprindere, făcând noi declarații despre ceea ce s-a întâmplat între ea și partenerul ei de viață. Ea a fost criticată de foarte multă lume, inclusiv de către prietenii și apropiații săi, pentru simplul motiv că a făcut publice discuțiile dintre ea și Marius Elisei, mulți fiind de părere că el a decis să spună public anumite lucruri, doar din vina fiicei lui Petre Roman, care a aruncat cu pietre în el la scurt timp după ce au decis să o ia pe drumuri diferite.

Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei le-a transmis celor care au sărit să o critice faptul că ar trebui să fie mai atenți la ceea ce a declarat și ce a scris pe Instagram, unde nu l-a jignit. Mai mult de atât, Oana Roman și-a rugat urmăritorii să îi atragă atenția, în cazul în care găsesc o anumită situație în care și-a jignit partenerul de viață.

„Foarte multă lume a înțeles, inclusiv din prietenii și apropiații mei, că fostul meu soț a decis să spună lucruri public pentru că eu l-am bălăcărit și, cum a spus chiar și el într-un comentariu pe Facebook, că am aruncat cu pietre în el. Cred că ar trebui să fiți atenți exact la ceea ce eu am declarat și am scris aici pe Instagram și dacă voi găsiți o situație în care l-am jignit, vă rog să-mi atrageți atenția.”, a zis Oana Roman, la Story.


Ei bine, pentru a le închide gurile haterilor, vedeta a luat la rând lucrurile pe care le-a zis despre tatăl fiicei sale. Oana Roman a zis despre el că a plecat de acasă în momentul nepotrivit și că a lăsat-o singură. Consideră că nu l-a jignit în niciun fel, mai ales când a zis lumii întregi că refuză să își vadă copilul sau când a publicat mesajele în care l-a rugat să nu își mai bată joc de întreaga situație, pentru că fiica lor suferă din acest motiv.

Citeste si:
Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se mai...
Oana Roman, despre starea de...

Eu am declarat următoarele: 1. că a plecat de acasă la momentul nepotrivit, deși era clar că stabiliserăm împreună să plece, doar că m-a deranjat foarte tare că a plecat și m-a lăsat cu puii ăștia pe cap. Nu știu unde e jignirea și bălăcăreala? 2. am spus că refuză să-și vadă copilul, că nu-i răspunde, că n-o caută și că nu contribuie cu nimic la creșterea ei. Nu văd unde e bălăcăreala în afirmațiile pe care eu le-am făcut? (...) Am publicat mesajele în care eu l-am rugat frumos să nu-și mai bată joc de Isa, pentru că ea nu merită așa ceva și am mai spus că de când a plecat, în casă este liniște. Vreau să-mi spuneți punctual unde este bălcăreala, unde sunt jignirile și cu ce pietre am aruncat eu în el spunând aceste lucruri.”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu, dată afară cu copiii din casa fostului soț:...
Claudia Pătrășcanu, dată...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.