Oana Roman a fost blocată pe Instagram de Marius Elisei, motiv pentru care a decis să îi transmită mesajele pe care ar fi vrut să i le dea într-o conversație privată, în mod public. Aceasta s-a enervat extrem de tare, mai ales că nici el nu s-a lăsat mai prejos și i-a adus niște acuzații grave, inclusiv unele legate de masca pe care o poartă și pe care dacă ar dori, i-ar da-o jos repede.

Marius Elisei a blocat-o pe Oana Roman pe Instagram

Oana Roman nu a mai suportat ideea că fostul ei partener de viață a blocat-o pe Instagram și a vrut ca toată lumea să afle lucrul acesta. Vedeta a postat câteva rânduri, pe rețelele sociale, despre fostul ei soț, pe motiv că nu mai are cum să ia legătura cu el din cauza gestului pe care l-a făcut. Astfel, s-a văzut obligată să transmită public tot ceea ce ar fi dorit, în realitate, să îi transmită între patru ochi referitor la copilul pe care îl au împreună și care are de suferit de pe urma certurilor dintre părinții ei.

Fiica lui Petre Roman i-a transmis mai multe mesaje lui Marius Elisei, după ce duminică și-a găsit fiica plângând, în momentul în care a ajuns acasă. Se pare că Isa și-a sunat tatăl să o ia într-una dintre zile de la After, pentru a petrece mai apoi câteva ore împreună, fiindu-i dor de el, iar bărbatul i-ar fi zis mai apoi că nu se pot întâmpla lucrurile în felul acesta, deoarece are treabă și îi va oferi un răspuns, după ce reușește să se organizeze într-un fel sau altul.

„Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru, mă obligă să îi transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea vis-a-vis de Isabela.

De duminică până azi i-am transmis următoarele mesaje. Am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă puțin timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează încă nu îi poate da un răspuns”, a scris Oana Roman, pe contul ei de Instagram,.

Problemele pe care le are cu fostul ei soț nu sunt singurele care o macină, în ultima vreme, pe Oana Roman, ci și cele legate de faptul că sora ei, Catinca, nu și-a mai vizitat mama de o bună bucată de timp, motiv pentru care aceasta suferă. Purtând o discuție cu asistentele din centrul de îngriire în care se află Mioara Roman, a aflat că se trezește chiar și noaptea și urlă de dorul fiicei sale, căreia îi strigă numele. O doare sufletul să o vadă pe femeia care i-a dat viață în asemenea situație și nu înțelege de ce femeia refuză să o vadă și de ce afirmă că, de fapt, ar fi mers în vizită.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.