Claudia Pătrășcanua a fost dată afară cu copiii din casa fostului soț chiar de către el, când îi era cel mai greu și oricât de multe ar fi îndurat, nu s-a dată bătută și nici nu s-a mai întors.

Claudia Pătrășcanu, dată afară din casa lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a trăit un coșmar alături de bărbatul alături de care credea că va trăi pentru tot restul vieții sale și căruia i-a dăruit doi copii, iar greul nu s-a terminat nici măcar după ce aceștia au decis să divorțeze. Au fost împreună ani de zile și chiar dacă ea și-a dat seama încă de la început că nu era ceea ce părea, a tras de relație de dragul celor mici.

Fostul ei partener de viață nu o trata deloc așa cum ar fi meritat și chiar dacă nu a fost violent fizic, cuvintele lui dure au rănit-o de fiecare dată. Nu avea deloc liniște în casa lui și simțea nevoia de o pauză ceva mai lungă, iar recent a dezvăluit că dacă ar plecat, ar fi fost cel mai deștept bărbat în ochii ei, dar în mod evident acest lucru nu s-a întâmplat.

"Nu, nu a fost violent fizic, verbal da. Vrem sau nu, când e o ceartă, cu toții o avem astfel de momente. Mi-am dat seama după trei ani de casanicie că nu va merge, am tot lungit-o. Nu mă simțeam liniștită acolo... lasă fericirea, dar liniștea nu era. I-am zis mereu să plece o perioadă. Dacă pleca era cel mai deștept bărbat posibil în ochii mei. Putea să plece și un an. A făcut foarte multe chestii pe care nu trebuia să le facă.", a declarat Claudia Pătrășcanu, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Gabi Bădălău nu doar că nu a plecat, pentru a-o oferi fostei sale soții spațiul de care avea nevoie, dar a și dat-o afară din casă împreună cu copiii lor. Era o vreme în care se pare că artista nu ducea prea bine din punct de vedere financiar, dar cu toate acestea nu a cedat, iar când a plecat, a făcut-o pentru totdeauna, iar pentru comportamentul lui nu îl va putea ierta vreodată.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

"Eu în viața asta pot să iert orice și să trec peste orice. Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă... nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot. Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine.", a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2023 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.