Gabi Bădălău a desființat-o pe Claudia Pătrășcanu, pe contul lui de Instagram, unde i-a transmis câteva cuvinte dure, în urma unor declarații pe care ea le-a făcut în cadrul unei emisiunii online în care a fost invitată. Iată ce a zis!

Gabi Bădălău, acuzații la adresa fostei sale soții

În ultima vreme, situația dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu părea că s-a mai liniștit, doar că unele dintre declarațiile pe care fosta lui parteneră de viață le-a făcut, într-o emisiune online, l-au scos din sărite pe omul de afaceri. Astfel, el a decis să facă anumite afirmații în acest scop, spunând și că regretă că este pus din nou în postura de da explicații public.

Acesta este de părere că mama copiilor ei nu face altceva decât să își denigreze în mod constant și obsesiv și nu i-a venit să creadă lucrul acesta, după toate lucrurile care s-au întâmplat între ei. De asemenea, a zis că este surprins de cât de departe poate merge cu scenariile pe care și le-a făcut, considerând că nici măcar nu are frică de Dumnezeu, iar acesta este lucru care în realitate îl sperie cel mai tare.

"Îmi pare rău că sunt pus din nou în postura de a mă explica public. Mama copiilor mei mă denigrează în mod constant și obsesiv. Mă uit și mă crucesc. Până unde poate merge această femeie cu scenariile și mizeriile pe care le construiește cu nerușinare fără fricâ de Dumnezeu, Dumnezeu pe care îl invocă doar în aparițiile ei aranjate pentru câteva like-uri. În acest context, această femeie nu se gândește deloc la băieții noștri.", a scris Gabi Bădălău, pe Instagram.

Un alt lucru care l-a deranjat foarte tare și despre care a decis să discute cu fanii lui de pe rețele sociale este legat de copiii pe care îi au împreună și despre care a zis că vedeta îi folosește în materiale pentru presă și în toate ieșirile sale publice. Crede că ar trebui să se gândească mai mult la cei mici, nu doar la ea. Îi este, cu toate acestea, recunoscător mamei sale pentru educația pe care i-a oferit-o.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

"În această ecuație, unde tu folosești copiii în materiale de “paparazzi” și în toate ieșirile tale publice vorbești doar de mine de rău, oare te gândești vreo secundâ la copii? Pentru tot ce mi se întâmplă, pentru tot ce trăiesc eu, băieții și familia mea de vreo 4 ani, doar eu sunt de vină?? Eu și mama…

Pentru că m-a educat prea mult, prea frumos, pentru că am tăcut. Mult prea mult am tăcut în speranța că așa îmi voi ocroti copiii. Cât de mult am greșit… e timpul să vorbesc? Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea țin pentru cei cărora le plac dramele. #claudiascandal", a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2023 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.