Lupita Nyong'o, care a castigat in acest an premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul "12 ani de sclavie", a fost desemnata cea mai frumoasa persoana din lume de editorii revistei People.

In varsta de 31 de ani, Lupita Nyong'o considera ca acest titlu reprezinta "un compliment major".

Lupita Nyong'o s-a nascut in Mexic si a crescut in Kenya , absolvind Facultatea de actorie de la Universitatea Yale. Actrita a jucat in serialul "Shuga", realizat de MTV, si a debutat in lungmetraj cu rolul din "12 ani de sclavie".

Recent, ea a devenit noua imagine oficiala a brandului francez de produse cosmetice Lancôme.

Actrita a impresionat in acest an in sezonul marilor premii cinematografice cu aparitiile sale spectaculoase pe covorul rosu de la Hollywood, gratie carora a reusit sa patrunda in topurile celor mai elegante femei din lume si sa apara pe copertele celor mai celebre reviste de moda.

Purtand rochii intr-un spectru larg de culori la galele hollywoodiene din acest an si reusind sa ramana eleganta aparent fara sa faca niciun efort, Lupita Nyong'o a impresionat intr-o rochie Ralph Loren de culoare rosie la editia din acest an a Globurilor de Aur si a captat privirile fanilor si ale fotografilor intr-o rochie Dior de culoare verde la gala premiilor BAFTA.

Castigand toate premiile majore puse in joc in sezonul trofeelor de la Hollywood, Lupita Nyong'o a fost prezenta la diverse gale si evenimente mondene, unde a impresionat cu tinute mov, roz, alb si alte in culori, completate de prezenta ei pe covorul rosu la gala Oscar, unde a purtat o rochie albastra creata de casa de moda Prada.

Aceasta a fost cea de-a 25-a editie a numarului special al revistei People dedicat celei mai frumoase persoane din lume. Actrita Michelle Pfeiffer a aparut pe coperta primului numar special, in 1990, iar Julia Roberts are cele mai multe aparitii pe copertele acestor numere speciale (patru - 1991, 2000, 2005 si 2010). Totodata, Halle Berry a aparut de 16 ori in paginile revistei si o data pe coperta (2003). Trei barbati au aparut pe coperta revistei People: Mel Gibson (1996), Tom Cruise (1997) si Leonardo DiCaprio (1998).

Citeste si:
Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor, după ce l-a...
Will Smith a demisionat de la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.