Soferul masinii in care se afla Paul Walker in momentul mortii sale a fost identificat drept Roger Rodas.

Paul Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Roger Rodas. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles, scrie realitatea.net.

Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, politistii americani au descoperit pe asfalt urme de cauciuc care arata ca cei doi barbati ar fi realizat cascadorii cu masina pe strada in momentul producerii accidentului.

Anchetatorii au declarat ca trupurile celor doi au fost atat de puternic mistuite de flacari incat identificarea lor va dura cateva zile. Pe internet circula o fotografie cu cadavrul lui Paul Walker, insa este vorba de un fals grosolan, publicatiile care au difuzat-o cazand prada goanei dupa senzational.

Roger Rodas si Paul Walker erau prieteni si parteneri de afaceri din moment ce erau amandoi proprietarii companiei Always Evolving. Fiica actorului in varsta de 15 ani, Meadow Rain Walker, se afla sambata seara la acelasi eveniment caritabil de la care se intorcea tatal sau si, conform surselor, este posibil sa fi fost martora la accident, scrie hollywoodlife.com.

Colegii si prietenii lui Paul Walker au dorit sa-si exprime condoleantele in weekend, apeland la retelele sociale.

Vin Diesel: "Imi va fi dor de tine, fratele meu. Pur si simplu nu am cuvinte. Raiul a capatat un nou inger. Odihneste-te in pace"

Ludacris: "Ti-am simtit de la inceput spiritul tau umil, oriunde te aflai lumea era binecuvantata, am fost ca fratii iar zilele noastre de nastere erau la doar o zi distanta. Vei ramane mereu in sufletele noastre".

Citeste si:
Cătălin Botezatu, trădat de cei mai buni prieteni: „Am colaborat cu...
Cătălin Botezatu, trădat de...

Tyrese: "Sufletul meu sufera si nimeni nu ma poate convinge ca asa ceva se intampla cu adevarat. Doamne, te implor sa-mi trimiti claritate pentru ca nu inteleg. Inima imi este franta"

Dwayne Johnson: "Toata taria, credinta si dragostea mea pentru familia Walker in aceste timpuri intunecate. Ne vom gasi puterea in lumina lui. Te iubesc fratele meu"

Joe Carnahan: "Am avut placerea sa-l cunosc pe Paul Walker A fost un gentleman deservarsit. Bland, politicos si nu se putea sa fie mai dragut cu mine si cu sotia mea. Cei buni dispar primii intotdeauna".

Rachel Leigh Cook: "Paul era un suflet cu adevarat bun intr-un oras plin de indivizi chestionabili. O adevarata tragedie"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.