Cătălin Botezatu a fost trădat de cei mai buni prieteni, în urmă cu mai mulți ani. Acesta a acceptat să colaboreze cu ei, fără să știe ce avea să urmeze, iar apoi ei i-au luat totul. Recent, creatorul de modă a vorbit despre tot ceea ce i s-a întâmplat, cel mai important fiind pentru el faptul că a reușit să meargă mai departe.

Cum a pierdut Cătălin Botezatu totul din cauza prietenilor

Cătălin Botezatu a avut parte de multe experiențe de viață care i-au schimbat total percepția despre lumea din jurul lui, dar și despre oameni. Creatorul de modă a muncit încă din tinerețe pentru tot ceea ce are acum, dar nu a avut mereu de câștigat, ci a pierdut foarte mult din cauza persoanelor cu care s-a asociat. Banii vin și pleacă și se pare că el a înțeles foarte bine lucrul acesta și și-a găsit puterea de a merge înainte indiferent de pierderi.

În urmă cu foarte mulți ani, Cătălin Botezatu a decis să colaboreze cu niște oameni foarte inteligenți, care pe de altă parte au fost foarte perverși și au reușit să îi ia tot ceea ce avea, la vremea respectivă. Printre altele, a pierdut o casă la Monte Carlo, câteva ferme agricole, niște proprietăți pe care le avea în țară, un elicopter, un avion, dar și o casă de modă. De asemenea, acesta și-a pierdut casa din Primăverii cu două etaje, dar și multe alte lucruri pentru care muncise enorm.

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze. Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colaborat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a declarat Cătălin Botezatu, conform wowbiz.ro.

Creatorul de modă nu s-a bătut nici atunci, nici în perioada pandemiei, când a preferat să se gândească mai mult la angajații lui și a adus bani de acasă, pentru a le putea plăti salariile, fiindcă nu își dorea sub nicio formă ca familiile respetive să aibă de suferit, mai ales că nu aveau nicio vină.

Citeste si:
Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre Claudia Pătrășcanu...
Cătălin Botezatu, declarații...

„Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupă exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese”, a mai povestit el, potrivit aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.