Cătălin Botezatu a avut parte de foarte multe încercări, de-a lungul timpului, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Creatorul de modă a crezut că își va pierde viața, dar a reușit să reziste, iar recent a dat câteva declarații despre schimbările care au avut loc în viața sa, dar și despre relația cu tatăl lui, care a suferit de aceeași afecțiune.

Cum a fost Cătălin Botezatu operat în aceeași zi cu tatăl său

Cătălin Botezatu a fost diagnosticat, în urmă cu mai multă vreme, cu cancer. Din acel moment, viața i s-a schimbat în totalitate și chiar dacă inițial a crezut că se va transforma într-un om rece și egoist, dar nu a fost deloc așa. Problemele de sănătate l-au făcut pe creatorul de modă să fie bun și credincios, dar și să fie mult mai atent la persoanele pe care le ține în jurul lui. În plus, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” a realizat că timpul lui este foarte prețios și trebuie acordat doar oamenilor care merită cu adevărat.

”Când eram pe patul de spital, chiar mă gândeam că acest diagnostic mă va face foarte egoist, pentru că am avut foarte mult timp să mă gândesc la tot și la toate. Dimpotrivă, am devenit mai bun, mai apropiat de oameni, chiar dacă sunt mai puțin credul. Am făcut și atunci o a doua selecție a oamenilor care merită atenția mea cu adevărat. Am realizat atunci că timpul este foarte prețios și am decis să îl acord oamenilor din jurul meu care merită”, a declarat cunoscutul designer pentru viva.ro.

De asemenea, el a mai vorbit și despre relația pe care o are cu părinții săi, spunând și care erau motivele pentru care părinții lui ajungeau să se certe. Chiar dacă îi greșea soției sale, bărbatul găsea de fiecare dată câte o modalitate să o împace, doar că liniștea din casă nu dura chiar atât de mult. Deși anii au trecut, iar aceștia au luat-o pe drumuri diferite, Cătălin Botezatu crede că ei încă se mai iubesc.

„Motivul scandalurilor dintre mama și tata erau femeile din viața tatălui meu. L-am cam moștenit. Tata găsea imediat un mod de a o împăca, ba cu o blană, ba cu un diamant. Pentru câteva zile reușea s-o calmeze, dar pe urmă zburau pantofii prin casă. (...) Când eram puști, am zis „Stop! Nu mai vreau acest scandal”. S-au despărțit în niște circumstanțe ok. Ea îl iubește până în ziua de astăzi - mama, știu, nu ești de acord cu asta, dar știu că-l iubești - cred că și el o iubește în sinea lui. S-a recăsătorit de două-trei ori, acum este singur.”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Cunoscutul designer și tatăl acestuia nu doar că au fost diagnosticați amândoi cu cancer, dar au fost și operați în aceeași zi în locuri diferite și fără să știe unul de celălalt. Coincidență sau nu, cert este că intervenția în sine i-a apropiat, având în vedere că în ciuda problemelor de sănătate pe care le aveau, relația lor nu a fost deloc una prea bună. Acum, tot ceea ce contează cu adevărat este faptul că ambele operații au fost unele reușite.

„El s-a îmbolnăvit înaintea mea, tot de cancer. L-am salvat pe ultima sută de metri cu ajutorul unor medici extrordinari din România. (...) După m-am îmboolnăvit și eu. El s-a operat, prima oară i-a reușit operația, numai că a recidivat. Și după, fără să știm unul de altul, în timp ce eu mă operam la Istanbul de cancer - un cancer extraordinar de greu, am făcut 5 operații, în aceeași zi făcea și el o operație, dar amândouă au fost cu reușită.”, a mai zis el pentru sursa citată.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.