Cătălin Botezatu, aproape a fost mușcat de un rechin, într-una dintre vacanțele sale care s-ar fi putut transforma într-un coșmar. Au trecut câteva săptămâni bune de atunci

Cătălin Botezatu, pe punctul de a fi mușcat de un rechin

Cătălin Botezatu iubește să călătorească. Ori de câte ori are ocazia, acesta merge în cele mai frumoase colțuri ale lumii și se bucură de viață așa cum știe el mai bine. Deși ar sta mai mult prin vacanțe, acesta încearcă să păstreze un echilibru între viața personală și carieră și le face foarte bine pe ambele. Creatorul de modă muncește din greu pentru ceea ce are, dar nu uită să și distreze, iar crearea de amintiri frumoase alături de prieteni sau singur a devenit un obicei.

Despre toate vacanțele sale are ceva bun de zis, dar sunt și momente la care îi este greu să se gândească, precum cel în care viața i-a fost pusă în pericol. S-a temut că acelea ar putea fi ultimele sale momente în viață, dar a scăpat cu bine și deja își planifică următoarele plecări, având în vedere că a venit vara. Ei bine, Cătălin Botezatu a fost pe punctul de a fi mușcat de un rechin și a tras o sperietură soră cu moartea.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, a povestit care a fost situația. Ei bine, designerul se afla în Galapagos, în urmă cu trei luni, când a decis să viziteze mai multe zone frumoase din America de Sud. Acesta se afla pe un yacht și a decis să coboare, pentru a se juca cu focile, după care a dorit să facă un diving, avertizat fiind să nu se îndepărteze de ambarcațiune. Nu a ascultat, a mers în larg, iar la un moment a simțit că este împins de la spate. A crezut, inițial, că este o focă și a remarcat că lumea de pe ambarcațiune îi făcea semne, a mers repede către yacht, a văzut coada rechinului și s-a panicat, dar a scăpat cu viață.

"Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud(...) am aterizat în Bora Bora o lună și prin zona Galapagos era să mă mănânce puțin un rechin. E o poveste lungă… Eram pe un yacht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune. Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă. M-am uitat spre yacht, am văzut că-mi făceau toți semne, le-am făcut și eu semn. La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yacht și am scăpat.", a declarat Cătălin Botezatu, într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2023 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.