Cătălin Botezatu a făcut declarații neașteptate despre Claudia Pătrășcanu, după ce între fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a izbucnit un întreg scandal. Ambele vor să își caute dreptatea în instanță, dar nu va fi ușor pentru niciuna dintre ele.

Ce a zis Botezatu despre Claudia Pătrășcanu

Scandalul dintre fosta soție a lui Gabi Bădălău și actuala lui parteneră de viață a ajuns la un alt nivel. După ce Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu și-au adresat cuvinte dure în mediul online sau în interviurile pe care le-au acordat, acestea au ajuns la concluzia că ar fi mai bine să își caute dreptatea în instanță. Diva este de părere că rivala sa trebuie să demonstreze toate afirmațiile dure pe care le-a făcut despre ea și crede, de asemenea, că nu ar trebui să uite faptul că în viață totul se plătește. Mai mult de atât, a zis că s-a săturat până peste cap să fie cea care lasă mereu de la ea și a ajuns la concluzia că pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești.

”Trebuie să și demonstreze. Totul se plătește, este karma fiecăruia. Și sunt curioasă de unde o să plătească. M-am săturat să tot las de la mine, am ajuns la vorba aceea: Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru fanatik.ro.

Nici fosta soție a lui Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos. Claudia Pătrășcanu a zis clar că rivala sa va fi nevoită să demonstreze în instanță afirmațiile pe care le-a făcut despre faptul că ea ar suferi de o boală psihică. De asemenea, din cauza acestor lucruri pe care le-a spus fără să se gândească prea mult, artista îi va cere Biancăi Drăgușanu daune morale. Vedeta și-a rugat fostul soț și pe actuala lui iubită să înceteze cu jignirile la adresa ea și pentru că nu au luat-o în serios, a considerat că ar fi mai bine să îi dea în judecată.

„Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice, căci pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale. I-am rugat, atât pe el, cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță pentru a-i liniști pe acești oameni care s-au pus iar împotriva mea și nu-mi dau liniște atât mie, cât și copiilor”, a spus și Claudia Pătrășcanu, pentru spynews.ro, în urma scandalului.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Întrebat care este părerea sa despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, Cătălin Botezatu a răspuns, inițial, tot cu o întrebare neștiind cine este Claudia. Cunoscutul creator de modă a zis, mai în glumă, mai în serios, că dacă nu a trecut prin patul lui, femeia respectivă nu există. Acesta a mai declarat că nu își poate da cu părerea despre o persoană despre care nu știe absolut nimic.

”Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu…înseamnă că nu există. Nu, glumesc, chiar nu știu cine este fata asta.”, a declarat Cătălin Botezatu, la Xtra Night Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.