Bianca Drăgușanu nu a avut prea multe cuvinte bune de zis la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a afirmat despre fiica prezentatorului, după ce a spus că nu vrea să mai audă vreodată de emisiunea lui.

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a merge în cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă la Pro TV. Încă de când a văzut-o, acesta a întrebat-o când se va căsători, doar pentru că a ales să poarte în ziua respectivă o rochie albă.

Întrebarea aceea și toată discuția pe care au purtat-o mai apoi cei doi, i-au lăsat un gust amar vedetei care l-a descris pe soțul Andreei ca fiind „un om pervers și viclean”, care nu face altceva decât să își pună într-o lumină proastă invitații, deși nu ar trebui să se întâmple lucrurile în felul acela.

„Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei.”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform spynews.ro.

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a fost informată că vor discuta despre alte subiecte total diferite de cele pe care le-a abordat Cătălin Măruță, motiv pentru care nu vrea să mai aducă nici de el, nici de emisiunea sa.

„Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tendențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație de la acest personaj în emisiune.”, a adăugat vedeta.

Deși despre el nu are o părere bună, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Evei Măruță. Blondina a văzut filmul „Tati Part-Time alături de Sofia și s-au distrat de minune. Crede că micuța este foarte talentată, indiferent de ce zic oamenii din jurul ei.

Citeste si:
Cătălin Măruță dezminte zvonurile despre presupusa datorie la stat:...
Cătălin Măruță dezminte...

„Un copil mișto și mega smart. Indiferent ce zic haterii, Eva este genială, superbă și talentată. Felicitări părinților care au așa comoară de fetiță!”, a adăugat Bianca Drăgușanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2024 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.