Bianca Drăgușanu își crește singură fiica și a spus-o chiar ea, în timpul unui interviu pe care l-a acordat de curând. Deși are momente în care îi cere sfaturi și lui Victor Slav, decizia finală asupra oricărui aspect din viața Sofiei stă tot în mâinile sale. Iată ce a mai zis despre fiica ei și despre educația pe care ar vrea să o primească.

Bianca Drăgușanu, detalii despre creșterea copilului

Bianca Drăgușanu a trăit, în urmă cu mai mulți ani, o poveste de iubire cu Victor Slav, de pe urma căreia a venit pe lume Sofia, fiica lor. În urma separării părinților ei, micuța a rămas în grija mamei ei care a avut grijă să nu ducă lipsă de nimic și care a povestit, într-un interviu că deși se mai consultă din când în cânt cu tatăl copilului ei, până la urmă face lucrurile cum vrea, deoarece își crește singură fiica și știe ce este mai bine pentru ea.

Din punct de vedere financiar, Bianca Drăgușanu o duce extrem de bine, ceea ce înseamnă că ar putea să își înscrie copilul la orice școală privată ar dori, dar cu toate acestea, își dorește ca fiica ei să urmeze o școala de stat. Partenera de viață a lui Gabi Bădălău a precizat că și ea a făcut o școală de stat, dar cu toate acestea a reușit în viață și are mare încredere că și în cazul Sofiei lucrurile vor sta la fel.

„Mă consult cu tatăl fetiței, pentru că e importantă și părerea lui și de multe ori este un ajutor pentru mine în anumite circumstanțe. (…) Ea are totuși un tată care o iubește și care este alături de ea. Ar putea mai mult, dar dacă atât îi permite timpul… 100% îmi cresc copilul singură cu ajutorul mamei mele și sunt foarte fericită pentru asta”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru unica.ro.

De asemenea, a zis că știe și foarte mulți copii care au fost trimiși să învețe la cele mai scumpe școli din afara țării și care nu știu nici măcar să citească în lima engleză sau merg la genul acesta de instituții și nu fac nimic altceva în afară de a juca fotbal, iar ea nu își dorește sub nicio formă o asemenea educație pentru Sofia, care acum este în clasa zero și care deja reușește să o facă pe mama ei mândră de performanțele pe care le are. Știe să citeasc și să scrie, își face temele singură și este suficient pentru vârsta ei. Așadar, având în vedere capacitățile pe care le are deja, Bianca Drăgușanu are mare încredere că fiica sa va reuși în viață pe același sistem ca și ea.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

„Momentan, da, când va fi adolescentă va trebui să și le facă singură. Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă face la fel. Am „N” exemple de copii care ai fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua.

Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta? Eu la 6 ani stăteam cu cheia de gât în fața blocului. Mă lăsa mama și pleca la serviciu, eram cu sora mea, stăteam în vacanță în fața blocului, n-aveam școală privată. Dacă eu sunt un om sănătos la cap sunt sigură că și ea va reuși în viață pe același sistem”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iunie 2023 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.