Delia a spus lumii întregi, în sfârșit, care este motivul real pentru care nu vrea să aducă pe lume un copil. Este departe de ea acest gând, planurile sale de viitor fiind cu totul și cu totul altele.

De ce nu vrea Delia să devină mamă

Delia a spus de nenumărate ori faptul că nu vrea să devină mamă, iar pentru că detaliile nu au fost foarte clare, fanii ei au tras singuri concluziile. Unii au spus că nu poate să rămână gravidă, în timp ce alții au înțeles că este strict decizia ei și că nu au de ce să îi mai adreseze întrebări la orice pas în acest sens.

Într-un interviu acordat recent, așa cum era de așteptat, partenera lui Răzvan Munteanu nu a scăpat de această întrebare. Delia a început prin a spune că până și mama ei s-a obșnuit cu această idee și că i-a dat dreptate, că este multă mai bine să trăiască fără niciun stres. Nici măcar nu crede că ar putea să aibă o viață în care să stea mereu cu o grijă, mai ales că aducerea pe lume a unui copil este un stres și vine la pachet cu multe schimbări.

Pur și simplu, nu crede că aceasta este viața pe care vrea să o aibă de acum înainte și tocmai de aceea preferă să stea liniștită, să se bucure de viața sa așa cum este, ceea ce nu toți au înțeles și tocmai de aceea a primit multe critici din partea oamenilor din jurul ei, doar că nu a dat niciodată importanță gurilor rele.

„Mama s-a obișnuit cu ideea, știe. Și chiar mi-a zis recent: «Foarte bine, ai avut dreptate, mai bine așa, stai fără stres, ești foarte bine așa» Eu cred că nu aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare pe umeri, enormă.

E o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața, îl cari toată viața după tine, nu scapi de el niciodată, doar atunci când mori. Mă panichează chestia asta.”, a declarat Delia, în cadrul podcast-ului moderat de Răzvan Exarhu.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Nu este pentru prima dată când vedeta vorbește pe marginea acestui subiect. Unul dintre momentele în care a zis clar că nu își dorește să devină mamă a fost într-un live pe TikTok, unde purta o discuție sinceră cu oamenii.

„Eu nu am spus atunci că nu vreau să am copii. Eram într-un live pe TikTok, în camera de hotel din Timișoara. Și am primit multe întrebări despre copil.Oamenii întrebau și eu răspundeam, nu am făcut eu o declarație oficială.

A fost o chestie interactivă, vorbeam cu oamenii. Dar în continuare cred că nu vreau să am copii, oamenii îmi spun că greșesc pentru că sunt un model pentru tineri și nu o să mai facă oamenii copii.”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2023 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.