Ana Baniciu și Edy Kovacs vor deveni părinți  pentru prima dată. Cei doi au ținut totul ascuns pentru aproximativ patru luni, iar în urmă cu câteva ore, au făcut marele anunț.

Ana Baniciu și Edy Kovacs vor deveni părinți

Fericire mare pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată anul acesta și au aflat lucrul acesta în urmă cu patru luni, dar au decis să dea vestea tuturor abia acum. Artista a postat două imagini cu burtica de gravidă pe social media alături de un mesaj care a reușit să emoționeze pe toată lumea.

Vedeta a preferat să păstreze totul secret, dar nu s-a mai putut abține să nu spună întregii lumi cât de fericită este pentru faptul că va deveni mamă, în sfârșit. Și-a dorit de foarte mult timp ca acest lucru să se întâmple, iar acum nimic nu se poate compara cu bucuria pe care o are în suflet.

„Noi 3…
Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu eu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia noastra se implineste🥹
Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu! Multumesc, mama!🙏🏻♥️”,
a scris artista, în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Ana Baniciu știe că urmează o perioadă deloc ușoară pentru ea, dar este pregătită, pentru că știe că la final se va bucura de minunea care va veni pe lume.

Partenerul ei de viață, Edy Kovacs, nu s-a putut abține și le-a dezvăluit celor care îl urmăresc sexul copilului. Cei doi vor avea un băiețel, fericirea fiind una și mai mare, fiindcă mereu s-au văzut părinți de băiat.

„Vă anunț cu mândrie că se pregătește cel mai epic B2B din viața mea... cu băiatul meu!”, a transmis Edy Kovacs, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2024 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.