Ana Baniciu a dat noi detalii din relația sa cu Edy Kovacs, cel care i-a furat inima și alături de care este convinsă că va rămâne pentru tot restul vieții.

Ana Baniciu, despre relația cu Edy Kovacs

Ana Baniciu și Edy Kovasc trăiesc o poveste de iubire la care multe persoane de vârsta lor nici măcar nu au curajul să viseze. Cei doi au trecut prin multe împreună, cel mai important fiind faptul că au reușit să o scoată la capăt împreună și că și-au demonstrat că sunt mult mai puternici decât ar fi crezut.

În cadrul unui podcast în care artista a fost invitată recent, a vorbit despre începuturile relației lor și despre modul în care s-au cunoscut și au ajuns să formeze un cuplu. Totul i se datorează uneia dintre prietenele lor comune care se mutase lângă ea și care într-o seară i-a propus să iasă, cu mențiunea că va mai fi prezentă și o altă persoană.
















A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)


Înainte de seara aceea, ei nu mai vorbiseră, în ciuda faptului că el o plăcea și a încercat toate variantele posibile de a se întâlni cu ea. După mai multe încercări, a reușit să dea ochii cu ea și să poarte prima discuție, iar de atunci atunci a început totul. Ieșirile lor erau din ce în ce mai dese, iar ea credea că el este interesat de o alte fete dim grup, nicidecum de ea.

”Eu cu Edy ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care se mutase perete-n perete cu mine și într-o seară a vrut să ieșim și a zis că vine un prieten să ne ia, să facem o plimbare cu mașina, ei erau prieteni deja. Nu am avut niciodată vreo tangență cu Edy, venim din lumi diferite, în schimb, ce mi-a zis el după, că am găsit mesaje pe Instagram de la el, nu le văzusem înainte.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Edy mă plăcea de când lumea și pământul, era înnebunit, mă căuta peste tot, nu mai știa pe cine să întrebe cine o știe pe Ana Baniciu… El chiar a încercat. Ideea e că Andreea, prietena noastră comună, tot îl invita să ieșim și-n seara aia m-a prins pe mine la cotitură.

Și în seara aia a venit și a programat imediat, a venit cu ”haideți fetelor să mergem până la munte, că mă ocup eu, că iau eu acolo, că facem” și zic ”ia uite-l pe ăsta” și m-au convins fetele, asta era în prima seară, eu mă gândeam că interesul e la alte fete din grup”, a declarat Ana Baniciu, în cadrul podcast-ului moderat Andrei Niculae.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2023 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.