Ana Baniciu, Raluka și partenerii lor au trecut printr-un coșmar în Tel Aviv, în prima zi de război. Cum au reușit să scape și ce spune fiica lui Mircea Baniciu despre traiul din România, pe care îl apreciază și mai mult.

Ana Baniciu, despre coșmarul trăit în Israel

Ana Baniciu a fost în stare de șoc, după ce a fost prinsă în mijlocul primelor atacuri care au avut loc în Israel. Se afla, la momentul respectiv, alături de Raluka și de partenerii lor de viață în Tel Aviv, urmând ca fix în ziua respectivă să fi mers la concertul lui Bruno Mars, care în mod evident nu a mai avut deloc. Deși în primă fază nu și-au dat seama cât de gravă era situația, nefiind cu obișnuiți cu așa ceva, mai apoi au încercat să facă tot posibilul pentru a se întoarce acasă, în siguranță.

Nu au știut nici dacă este sigur să se urce într-un avion, dar au sperat că totul va decurge bine și au reușit să plece, iar cel mai greu a fost chiar drumul către aeroport care nu doar că era unul aglomerat, ci și unul plin de panică.

Odată cu trecerea timpului, vedeta și-a mai revenit și și-a dat seama că noi chiar suntem în siguranță în România și nu a crezut că va spune vreodată lucrul acesta, dar toate lucrurile pe care le-a trăit în ultima vreme au făcut-o să se gândească serios la lucrul acesta.

„Sunt bine, sunt liniștită, slavă Domnului, suntem safe în România și nu am crezut că o să zic treaba asta, dar România chiar e o țară safe și îmi doresc din suflet să fim aici. După toate experiențele tumultoase pe care le-am avut și le-am trăit în ultima perioadă, îi mulțumim bunului Dumnezeu că suntem bine”, a declarat Ana Baniciu, pentru Antena Stars.

Cel mai important este, la finalul zilei, faptul că au scăpat cu viață și că au învățat să aprecieze mai mult țara în care trăiesc.

Citeste si:
Război Israel - Palestina: SUA forțează soluția celor două...
Război Israel - Palestina:...

„Drumul către aeroport a fost un drum în panică, pentru că nu știai ce se va întâmpla. I-am spus celui de la taxi să ne anunțe în caz că încep sirenele ce trebuie să facem pentru că nu știm. Ne anunțaseră cineva că dacă încep sirenele, trebuie să coborâm din mașină și să ne așezăm pe burtă, pe carosabil”, a mai povestit artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2023 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.