Ana Baniciu a vorbit pentru prima dată despre operația de rinoplastie pe care a suferit-o, la insistențele unuia una dintre fanii ei. Iată ce a povestit fiica lui Mircea Baniciu!

Ana Baniciu, despre operația de rinoplastie

Ana Baniciu este apreciată de multă lume, motiv pentru care este nevoită să fie foarte activă pe rețelele sociale, aceasta fiind una dintre cele mai ușoare metode a ține legătura cu ei. În ultimele luni, s-a bucurat de un succes foarte mare, a avut concerte și a fost fericită în adevăratul sens al cuvântului, iar lucrul acesta l-au remarcat oamenii chiar din postările pe care le-a făcut în mediul online.

De curând, a decis că a venit vremea să discute cu fanii ei, așa că a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri direct pe contul ei de Instagram, unde oamenii au avut tot felul de curiozități legate de viața sa privată. Astfel, la un moment, unul dintre admiratorii ei a vrut să afle câteva detalii despre operația de rinoplastie pe care vedeta și-a făcut-o la un moment dat și care i-a oferit o mai mare încredere în ea, așa cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri. Deși nu este un secret pentru nimeni că a apelat la ajutorul medicului estetician, fiica lui Mircea Baniciu nu a mai vorbit despre asta până acum și s-a bucurat că a avut ocazia să o facă, totuși.

Ei bine, Ana Baniciu a început prin a spune că intervenția respectivă nu a fost deloc una dureroasă, dar nici plăcută. Din punctul ei de vedere, este un plus faptul că tehnologia a avansat atât de mult, încât toate procedurile care par complicate, nu mai sunt chiar așa. De asemenea, a explicat faptul că a căutat un doctor priceput care nu îi schimbe trăsăturile în totalitate și se bucură că a ajuns pe mâna celui de care a avea nevoie și că rezultatul a fost cel la care se aștepta.

”N-am vorbit despre asta până acum, dar mă bucur că m-ai întrebat! Nu e dureroasă deloc… nici plăcută… e o operație! Mă bucur că tehnologia a avansat foarte mult (ăsta e și motivul pentru care am făcut această intervenție la 30 de ani). Am căutat un doctor priceput care să intervină fără să îmi schimbe radical trăsăturile… și cred că am reușit”, a zis Ana Baniciu, pe Instagram.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 August 2023 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.