Ilinca Vandici are un ten perfect și fără riduri, motiv pentru care multe dintre femeile care o urmăresc au ajuns să se întrebe cum reușește să facă lucrul acesta. Ce a răspuns prezentatoarea!

Ilinca Vandici, despre tenul ei fără riduri

Ilinca Vandici se află, fără niciun fel de îndoială pe lista celor mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de la noi din țară. Vedeta a primit mereu complimente atât din partea bărbaților, cât și din partea femeilor pentru felul în care arată, iar multe dintre cele care o urmăresc nici măcar n-au avut curajul de a visa că vor să ajunge să aibă un trup de invidiat precum al ei sau un ten fără riduri, în ciuda faptului că nu are intervenții estetice.

Prezentatoarea de la Kanal D a spus care este secretul tenului ei, într-un interviu pe care l-a acordat recent, iar unul dintre lucrurile pe care le face este legat de injectarea de botox la nivelul frunții, care o ajută mai mult pentru prevenție. Sub nicio formă nu ar vrea să să ajungă să se opereze peste câțiva ani, așa cum multe alte persoane publice procedează deja.

„Fix asta am făcut de-a lungul anilor și poate de aceea am reușit să-mi și mențin tenul atât de frumos, fără să-l operez, fără să-l stresez. Ok, îmi mai fac injecții cu botox, de prevenție mai mult decât de altceva. Nu vreau să ajung mai târziu să trebuiască să-mi fac operații. Tocmai de-aia mai injectez pe frunte o dată pe an câte un pic de botox”, a declarat Vandici pentru unica.ro.

Vedeta este mândră de felul în care arată și fericită, în același timp, că le inspiră pe persoanele din jurul ei. Pe lângă faptul că este o femeie de succes, este și o mamă de nota zece, care se implică așa cum știe mai bine în creșterea copilului ei.

Alimentația o interează la fel de mult și are mereu grijă la ceea ce mănâncă, ba chiar a vorbit despre lucrurile care nu lipsesc niciodată din dieta sa.

Citeste si:
Rutina suedeză de lifting facial îți va schimba complet aspectul...
Rutina suedeză de lifting...

„Dimineața ori mănânc un iaurt, ori îmi fac la cuptor ovăz cu o banană și cu lapte de cocos, migdale, și lapte normal se poate. Eu am intoleranță la lactoză și atunci evit aceste produse, și iaurtul este fără lactoză. Ori mănânc fructe, o banană, kiwi, nectarinele îmi plac foarte tare”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2023 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.