Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare? Este întrebarea care a zăcut mult timp pe buzele fanilor ei. Iată care a fost răspunsul vedetei!

Ilinca Vandici, despre cariera pe care ar fi putut să o urmeze

Fără niciun fel de îndoială, Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi din țară, iar unul dintre cele mai mari proiecte ale sale este „Bravo, ai stil!”. A început să îndrăgească televiziunea, în urmă cu mai mulți ani, dar înainte să își dea seama care este drumul pe care își dorește să meargă în viață, se pregătea pentru o cu totul și cu totul altă carieră.

Într-un interviu pe care frumoasa prezentatoare de la Kanal D l-a acordat, a povestit că a urmat un liceu pedagogic, ceea ce înseamnă că ar fi urmat să devină educatoare, învățătoare sau, cine știe, profesoară, doar că nu aceea i-a fost menirea. Întotdeauna, a pasionat-o arta, iubea să danseze și să cânte și a avut momente când chiar voia să se facă actriță, influențată fiind de telenovelele și serialele pe care le urmărea la vremea respectivă. Se bucură, totuși, că a intervenit televiziunea în viața sa, pentru că a ajuns să facă tot ceea ce iubește mai mult și este foarte talentată, iar acest lucru nu o spune ea, ci o spun admiratorii săi.

„Am făcut liceul pedagogic, mă pregăteam să devin educator, învățător sau profesor, dar iată că în viața mea a intervenit televiziunea. Am fost întotdeauna artistă. Iubeam să cânt, să dansez, am vrut la un moment dat să mă fac actriță, datorită serialelor și telenovelelor pe care le urmăream.”, a declarat Ilinca Vandici, pentru playtech.ro.

Mai apoi, Ilinca Vandici a spus că nu ar fi putut niciodată să devină cântăreață, de exemplu, pentru că nu are o vice foarte bună, dar s-a gândit și la posibilitatea de a face o carieră în modă,. De mic copil, adora să se îmbrace, să combine hainele între ele și să se machieze. Așadar, zona artistică a fost cea care a atras-o mereu, în ciuda studiilor sale care ar fi trebuit să o pregătească pentru o altă viață pe care, cel mai probabil, acum nu s-ar vedea trăind-o.

Citeste si:
Andreea Marin a fost afectată de divorțul de primul soț: „Brusc,...
Andreea Marin a fost afectată...

„Cred că în latura asta aș fi mers. Nu sunt foarte talentată vocal, cântăreață nu m-aș fi putut face. Eram foarte pasionată de modă, dezbrăcam și îmbrăcam păpuși. Îmi place make-up-ul, eu, în general, mă machiez singură, mă coafez singură. Sunt pasionată de zona artistică.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2023 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.