Una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară, „Bravo, ai stil!”, și-a desemnat câștigătoarea, iar telespectatorii nu au fost deloc mulțumiți. Ce a declarat Ilinca Vandici și ce acuzații au primit producătorii concursului!

Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”

Finala emisiunii „Bravo, ai stil!” a fost urmărită de milioane de români, doar că nu le-a adus deloc zâmbetul pe buze, ci mai degrabă o nemulțumire profundă. Lupta finală s-a dat între Maria și Alexandra, prima dintre ele având, după părerea multora, un real talent în domeniu și meritând coroana, dar și titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Din nefericire, aceasta nu a avut parte de o prea mare susținere din partea celor de acasă, Alexandra primind mai multe voturi și ajungând să plece acasă cu marele premiu.

Bineînțeles, lucrul acesta i-a enervat la culme pe fanii emisiunii care și-au exprimat opinia în comentarii. Mulți i-au acuzat pe producătorii emisiunii de la Kanal D că ar fi trucat voturile, pentru că Alexandra nu a fost niciodată o concurentă îndrăgită de telespectatori, de dragul banilor pe care partenerul ei de viață i-ar fi oferit, pentru ca ea să câștige. Unii au zis că merită pedepsiți toți cei care s-au ocupat de asta și consideră că Maria era în măsură să câștige.

La scurt timp după ce toate aceste comentarii au început să apară, Ilinca Vandici a dat și o serie de declarații despre marea finală a competiției, dar fără a aduce în discuție această situație delicată. Și pentru ea acest sezon a fost unul intens, cu niște concurente bune și în care emoțiile au fost la cote maxime și nu a putut să remarce cum toate concurentele își doreau ca emisiunea să meargă mai departe și o spuneau cu lacrimi în ochi. Știe că niciuna dintre ele nu va uita această experiență, la fel cum nici ea nu o va face.

"A venit cu marii emoții, este o zi pe care cred că fiecare concurentă a așteptat-o cu sufletul la gură, cumva de la bun început, pentru că s-au visat în marea finală.

Altfel, dacă mă întrebi, cred că toată lumea și-ar mai fi dorit așa să mai stăm o lună două, să ne mai bucurăm de ținute, să mai vedem ce mai fac fetele și să rămânem în energia aceasta, în povestea aceasta frumoasă care înseamnă "Bravo, ai stil". Cum nu ar mai fi putut și când am anunțat că ne apropiem și se face finala erau toate plânse și mai voiau, își mai doreau, spuneau că nu cred că au prezentat chiar tot ce puteau. Mai puteau, îți spun eu sigur că mai puteau", a declarat Ilinca Vandici, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2023 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.