Ilinca Vandici a oferit detalii intime despre experiența divorțului de Andrei Neacșu și despre drumul său spre vindecare, care nu a fost deloc unul ușor.

Ilinca Vandici, prezentatoarea carismatică de la Kanal D, și-a deschis inima și a vorbit despre divorțul de Andrei Neacșu, alături de care are un fiu, într-un interviu recent pentru revista VIVA!. Cu sinceritate și curaj, vedeta a împărtășit experiențele și învățămintele dobândite în timpul procesului său de vindecare.

După o căsnicie de șase ani și binecuvântarea maternității prin venirea pe lume a lui Zian, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au mers pe drumuri separate, anunțând despărțirea lor, spre surprinderea internauților. Deși despărțirea a fost un proces dificil, Ilinca recunoaște că a trecut printr-un proces de doliu, înțelegere și acceptare a noului ei drum.

„E normal ca o separare să fie dureroasă și e foarte sănătos să accepți acea stare, acele emoții, să le înțelegi, nu să disimulezi… Disimularea îți poate aduce posibilitatea să te scoți din starea care nu-ți place pentru un timp, însă acea stare nu dispare, rămâne acolo cu tine oriunde te-ai duce și orice ai face. Ba mai mult, poți chiar să o îngropi, dar asta te va duce la îngreunarea bagajului cu emoții reprimate și, la un moment dat, când poate te aștepți cel mai puțin, ele vor ieși toate la suprafață. Deci, cea mai bună alegere ar fi să îți iei deciziile cu claritate, să ți le asumi cu maturitate și să accepți, cu blândețe și toleranță pentru tine în primul rând, ce vine după… Am avut procesul meu de doliu, de înțelegere, de acceptare și vindecare. Având o profesie prin care, în primul rând, îi bucuri pe oameni, e normal că au existat momente în care am zâmbit, în care m-am concentrat pe lucrurile luminoase, chiar dacă, punctual, nu eram într-o situație care să-mi aducă zâmbetul pe buze. Dar au fost și perioade în care m-am arătat oamenilor, în momente-cheie, împărtășind din experiențele, din vulnerabilitățile mele”, a transmis Ilinca Vandici, pentru sursa citată mai sus.

Despre divorț, Ilinca Vandici afirmă că, deși nu a fost ușor, nu trebuie dramatizat, recunoscând în același timp sacrificiile și curajul mamelor singure care reușesc să facă față tuturor dificultăților. Mai mult, în legătură cu relația sa cu Andrei Neacșu, vedeta subliniază că, în primul rând, este o prezență stabilă și iubitoare în viața fiului lor. Ea transmite că, deși relația lor s-a schimbat, amintirile și respectul rămân întotdeauna, iar amândoi sunt angajați în a-și sprijini copilul în creșterea sa. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2024 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.