Delia a transmis un mesaj subtil, la scurt timp după ce mama ei l-a făcut cu ou și cu oțet pe iubitul Oanei Matache. Cântăreața de muzică populară nu îl suportă deloc pe Radu, partenerul de viață al fiicei sale, despre care nu crede decât că le-a distrus familia. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

Ce mesaj a transmis Delia

Faptul că Oana Matache și Răzvan Miheț divorțează a fost un șoc pentru întreaga lume mondenă, dar și pentru fanii ei. Mulți au sperat că este o glumă, dar totul a fost mult mai clar în mintea lor, după ce sora Deliei a fost surprinsă alături de noul ei partener de viață sărutându-se în publiic. Blondina a refuzat să ofere prea multe detalii în acest sens, dar mama ei nu s-a mai putut abține și l-a făcut praf pe Radu, iubitul fiicei sale, pe care nu îl suportă deloc și la adresa căruia a făcut mai multe comentarii acide.

Gina Matache a făcut, după toate acestea, câteva declarații pe rețelele sociale despre faptele sale susținând că nu a dorit decât să îi atragă atenția Oanei, care nu vrea să discute cu nimeni și căreia doar a dorit să îi deschidă ochii. Mai mult de atât, artista de muzică populară a mai menționat că bărbatul nu ar trebui să fie nici măcar în preajma copiilor pe care Oana și Răzvan îi au împreună, pentru că lucrul acesta nu le face bine deloc.

”Nici mie nu îmi place că fac asta, numai după ce am terminat toate argumentele am luat această decizie, dar copiii cei mici trebuie protejați. E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor. Copiii au un tată exemplu în eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naiba ce au construit părinții”, a notat mama Deliei, pe social media.


”Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa. Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, a mai zis femeia.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Delia nu a oferit nicio declarație în acest sens, dar a postat niște versuri care din punctul de vedere al multora dintre fanii ei reprezintă un mesaj subtil pentru situația prin care trece acum sora sa. Artista a dat de înțeles că nu îi pasp de ceea ce se întâmplă, pentru că nu e ca și cum ne aparține ceva cu adevărat ceva în această viață, fiecare lucru pe care îl deținem fiind doar împrumutat până în ziua în care ne dăm ultima suflare.

”Am fost ca si și când nu-mi pasă dacă pierd acum totul. Nu-mi pasă ce se întâmplă. Nimic nu este al nostru în viață, oricum. Noi doar le împrumutăm până înainte de moarte. Apoi toate se duc. Singurul lucru pe care chiar îl avem în viață este doar momentul și ăsta este momentul meu”, sunt versurile distribuite de artistă, pe Story.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.