Oana Matache a confirmat divorțul de Răzvan Mateuț, la doar câteva zile după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Sora Deliei a refuzat să ofere detalii, în primă fază, despre cele întâmplate între ea și tatăl fiicei sale, dar nu a mai rezistat, deoarece a primit foarte multe întrebări despre divorț.

Oana Matache, despre divorțul de Răzvan Mateuț

Oana Matache și Răzvan Mateuț, tatăl copiilor, au decis să o ia pe drumuri diferite din cauza faptului că nu se mai înțelegeau deloc, dar au preferat să nu dea prea multe detalii în acest sens, decât după ce sora Deliei a fost surprinsă alături de un alt bărbat cu care nu doar că se ținea de mână, dar pe care l-a și sărutat. Blondina a recunoscut că a fost o perioadă extrem de grea pentru ea și a mai recunoscut și că i-a luat foarte multă vreme să facă acest pas, nefiindu-i chiar atât de simplu pe cât pare din exterior.

Oana Matache a spus în cadrul interviului sincer pe care l-a acordat despre cele petrecute, faptul că ea și fostul său partener de viață ar fi divorțat oricum, doar că faptul că l-a cunoscut pe Radu a grăbit puțin lucrurile. Totul s-a întâmplat natural, fără certuri sau alte discuții, ceea ce ea crede că ar trebui să se întâmple într-o familie care se destramă.

„A fost o perioadă foarte grea și când aud de la cineva ”mă bucur pentru voi” e total altceva față de ce am auzit până acum. (...) Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: vreau să mă mut cu doi copii singură. (...) E o chestie care s-ar fi întâmplat oricum. Faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile.”, a declarat Oana Matache, potrivit spynews.ro.

De asemenea, sora Deliei a mai zis și că situația lor este una în care tatăl își poate vizita copii, fără niciun fel de problemă. Ea a mai zis că știe foarte femei care trăiesc în căsnicii foarte toxice precum cea din care și ea a făcut parte, nefiind vorba în cazul ei despre violența fizică sau de altfel de lucruri de genul acesta, dar nu au curajul să plece. Din fericire, între ei lucrurile s-au terminat cu bine, fiecare înțelegând că nu mai funcționa căsnicia din care făceau parte.

Citeste si:
În ce relații au rămas Oana Matache și Răzvan Miheț. Ce nu ar...
În ce relații au rămas Oana...

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. E o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii. Nu e nicio piedică. (...) Cunosc foarte multe femei care trăiesc în căsnicii din astea super toxice și nu vorbesc neapărat de bătaie sau chestii de genul ăsta, că toxicitatea poate lua foarte multe forme. Efectiv nu au de ales decât să stea în căsnicia aia, pentru că majoritatea femeilor care au doi copii nu au mai muncit de minim 5 ani. E foarte greu să-ți iei copii și să-ți refaci viața în condițiile în care, legal, soțul tău dă ca pensie alimentară ceva % din salariul minim pe economie. Te alegi cu 6-700 de roni pe lună. (...)”, a mai zis.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2023 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.