Sora Deliei a divorțat în secret!? Aceasta este întrebarea care zace pe buzele fanilor ei, după ce Oana a fost surprinsă de curând în compania unui alt bărbat. Atât ea, cât și mama sa au fost rugate să dea declarații în acest sens, dar ambele au refuzat să ofere prea multe detalii, blondina având și o rugăminte în acest sens, după ce imaginile cu presupusul ei partener au început să circule pe internet.

Sora Deliei și mama sa, primele declarații despre divorț

Sora Deliei, Oana Matache, a fost surprinsă recent în compania unui alt bărbat, iar din acest motiv au început să apară zvonuri legate de divorț. Aceasta părea că are o căsnicie fericită alături de tatăl celor doi copii ai săi, Răzvan Miheț, doar că în realitate, lucrurile dintre ei nu mergeau chiar atât de bine. Oana și bărbatul alături de care a fost filmată s-au sărutat în public, au avut gesturi tandre și se pare că vedeta nu ar mai locui alături de Răzvan, ci la o altă adresă.

Apărând toate aceste informații pe internet și fiind la îndemâna oricui, concluziile au putut fi trase repede de către oricine, astfel mulți sunt de părere că sora Deliei și tatăl copiilor lor au rupt orice fel de legătură, au divorțat în secret, motiv pentru care blondina și-a refăcut viața alături de un bărbat alături de care pare cu adevărat fericită. Rugată să ofere câteva explicații despre acest subiect, a refuzat politicos și chiar a cerut să nu mai fie sunată.

”Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”, a spus Oana Matache, pentru cei de la spynews.ro.


După toate acestea, mama Deliei a fost și ea rugată să lămurească acestă situație și să explice foarte clar care este adevărul despre presupusul divorț al fiicei sale. Dacă, de cele mai multe ori, Gina Matache vorbește sincer chiar și despre cele mai sensibile subiecte din familia sa, de data aceasta a preferat să tacă, menționând că nu are dreptul să vorbească în numele fiicei sale.

''Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei.'', a declarat Gina Matache, pentru unica.ro.

Citeste si:
De ce nu poate merge fiica Ronei Hartner la mormântul mamei sale:...
De ce nu poate merge fiica...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.