Gabriela Cristea a povestit un moment mai puțin plăcut din viața sa de familie. Fiica sa, Iris, a fost supusă unor abuzuri la grădiniță, din partea educatoarei.

Gabriela Cristea a ales să împărtășească o experiență dureroasă pe rețelele de socializare, scoțând în evidență comportamentul neadecvat al unei educatoare față de fetița sa. În mesajul său, Gabriela a dezvăluit că Iris a avut parte de momente dificile, iar ea a fost nevoită să facă față unei situații extrem de sensibile.

„Eu, trebuie să recunosc, am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodată despre chestia asta. Iris a fost supusă unui abuz emoțional, ca să zic așa, din partea unei educatoare, care n-a înțeles că educația unui copil se face cu vorbă bună. Educația unui copil este cel mai încăpățânat copil, dar și cel mai înțelegător în momentul în care vorbești cu ea ca de la egal la egal și îi explici lucruri. Mușcatul este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară, ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel și făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani și a făcut până la un moment dat și a fost pedepsită de către educatoare, a strâns-o de mână și a certat-o.

Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel. Mai mult decât atât, mama acelui băiețel a considerat de cuviință că ar trebui să vină și să o apostrofeze pe fiica mea în condițiile în care ea nu era de față cu niciun pedagog sau tutore de drept”, a fost mesajul postat de Gabriela Cristea.

Abuzul emoțional a avut un impact profund asupra micuței Iris, care, la vârsta de trei ani, a avut dificultăți în exprimarea propriilor sentimente și nevoi. Faptul că a fost pedepsită într-un mod inadecvat de către educatoare a adâncit rănile emoționale ale fetiței și a afectat negativ atmosfera din jurul ei.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au fost profund marcați de această experiență și au luat măsuri imediate pentru a proteja și a sprijini fiica lor. Cu toate că a fost o perioadă dificilă, prin implicarea lor activă și prin asigurarea unui mediu sigur și iubitor pentru Iris, au reușit să depășească împreună această provocare. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2024 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.