Dana Roba și Daniel Balaciu, bărbatul care a vrut să o ucidă în luna iunie, s-au întâlnit din nou în instanță, iar make-up artista a dat câteva declarații imediat după ce a ieșit din sala de judecată.

Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu

Dana Roba trece printr-un coșmar de jumătate de an, de când Daniel Balaciu a încercat să o omoare. Make-up artista nu vrea decât să i se facă dreptate, iar astăzi s-a întâlnit în instanță cu tatăl copiilor ei, iar revederea nu a fost deloc una plăcută, ba din contră.

Imediat după ce a ieșit din sala de judecată, ea a dat câteva declarații vizibil afectată de cele întâmplate. Mereu îi este greu să îl revadă pe cel care a vrut să îi pună capăt zilelor și așa a fost și de data aceasta. Femeia a recunoscut că încă îi este foarte mare frică de ele și nu îi plac înfățișările în instanță, dar este obligată să meargă.

Tot ce speră este ca legea să își facă treabă, iar fostul ei partener de viață să primească pedeapsa pe care p merită. Când îl privește în ochi, își amintește de tot coșmarul prin care a trecut alături de el, de cuvintele urâte pe care i le adresa, dar și de amenințările cu moartea pe care le-a primit din partea lui, înainte ca el să treacă la fapte.

Anul acesta, Dana Roba își va face și operația de reconstrucție a feței de care se teme și la care a dorit să renunțe și speră să fie totul bine la final.

”A fost foarte greu și este de fiecare dată când să îl văd în fața ochilor mei. Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el, ce să zic, Foarte greu. Nu îmi plac astfel de înfățișări cu el, dar ce să fac. Sunt obligată. Sper ca legea să își facă treaba și să primească pedeapsa pe care trebuie să o primească. El se uită foarte intens la mine. Îmi e frică de el și de înjurăturile pe care mi le spunea, amenințările acelea ale lui cu moartea”, a declarat Dana Roba, pentru Star Magazin.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2024 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.