Meryl Streep va interpreta rolul unei vrajitoare in ecranizarea musicalului "Into The Woods", in care celebra actrita americana va juca alaturi de alti actori de renume, precum Emily Blunt, Johnny Depp si Chris Pine.

Musicalul "Into The Woods" a avut premiera pe Broadway in 1987 si s-a bucurat de un succes deosebit.

Ecranizarea sa, un film fantasy cu acelasi titlu, va dispune de o distributie de zile mari: Meryl Streep, Emily Blunt, Johnny Depp, Chris Pine, Anna Kendrick si James Cordon.

In centrul actiunii acestui film se afla o vrajitoare, interpretata de Meryl Streep, care incearca sa rupa o vraja aruncata asupra ei si sa isi recastige astfel frumusetea. Pe masura ce vrajitoarea patrunde tot mai adanc in padure, pe firul naratiunii incep sa apara numeroase personaje celebre din basme si povesti clasice - Scufita Rosie, Cenusareasa, Rapunzel, Jack si vrejul de fasole.

Johnny Depp va juca rolul care o urmareste pe Scufita Rosie, Emily Blunt o interpreteaza pe sotia unui brutar care isi doreste un copil, James Corden joaca rolul acelui brutar, Anna Kendrick devine Cenusareasa, iar Chris Pine este printul acesteia.

Pe langa aceasta distributie impresionanta, noul lungmetraj produs de Disney va beneficia de sprijinul unei echipe de productie foarte talentata, care va incerca sa faca din "Into The Woods" un film spectaculos si bogat in efecte vizuale, scrie MEDIAFAX.

Filmul "Into The Woods" este regizat de Rob Marshall si va avea premiera in Statele Unite pe 25 decembrie 2014.

Filmarile au debutat deja in Marea Britanie.

Meryl Streep a castigat anul trecut premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, in filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar castigat de Meryl Streep, dupa cele care i-au recompensat prestatiile din "Kramer contra Kramer" si "Alegerea Sophiei". Actrita americana detine recordul de nominalizari - 17 - la premiile Oscar. Cu filme precum "Vanatorul de cerbi", "Podurile din Madison County" si "Julie si Julia", Meryl Steep este o adevarata legenda a cinematografiei mondiale.

Citeste si:
Stephen King a dat drepturi de ecranizare ale unei povesti pentru 1$
Stephen King a vandut...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.