Actrita australiana Naomi Watts, care joaca rolul printesei Diana intr-un film care va fi lansat curand, a trebuit sa faca repetitii cu un betisor in gura, pentru a-si putea "paraliza" fata astfel incat sa o imite cat mai bine pe aceasta, informeaza contactmusic.com.

Actrita in varsta de 44 de ani a fost atat de hotarata sa o imite pe printesa, incat a facut eforturi speciale pentru a controla felul in care i se misca fata cand vorbeste.

"Nu am vrut doar sa arat ca ea, am fost atenta la tonul vocii sale, la modul in care isi misca fata. Este exact invers fata de modul in care imi misc eu, in mod natural, chipul. Eu imi misc fata pe partea dreapta, in timp ce ea isi misca fata mai mult pe partea stanga", a spus actrita, potrivit MEDIAFAX.

"A trebuit sa merg cu un betisor in gura ca sa imi paralizez fata pe partea dreapta, timp de mai multe saptamani", a adaugat aceasta.

Naomi Watts a spus ca s-a chinuit mult cu gandul de a juca rolul printesei Diana, deoarece era ingrijorata de faptul ca oamenii o vor critica daca intepretarea sa nu va fi pe masura asteptarilor spectatorilor.

"Era un amestec de tensiune si teama", a spus aceasta. "Din cauza aceasta, m-am chinuit cu aceasta alegere. M-am temut de toate comparatiile pe care oamenii le vor face (cu printesa Diana, n.r.). Nu am nasul potrivit, nu sunt destul de inalta, nu am vocea potrivita", a adaugat aceasta.

Filmul "Caught In Flight", care prezinta viata printesei Diana, va avea o lansare limitata in SUA, pe 1 noiembrie. Filmul, regizat de Oliver Hirschbiegel, prezinta ultimii doi ani din viata printesei si descrie felul in care aceasta a reusit sa isi gaseasca fericirea in viata personala, dupa divortul de printul Charles, si sa devina una dintre cele mai renumite activiste din lume in domeniul programelor umanitare.

Acest proiect cinematografic, produs de compania britanica Ecosse Films, este realizat pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys.

Diana, fosta sotie a printului Charles, mostenitorul tronului britanic, si iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, precum si soferul lor, Henri Paul, au murit intr-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, in tunelul de sub podul Alma din Paris. Dodi Al-Fayed si soferul au fost declarati morti la locul accidentului, in timp ce printesa Diana a murit mai tarziu la spital. Garda de corp Trevor Rees-Jones, membru al echipei insarcinate cu securitatea familiei Al-Fayed, a supravietuit.

Citeste si:
Laura Cosoi, despre a patra sarcină. Actrița își trăiește visul:...
Laura Cosoi, despre a patra...

Diana, mama printilor William si Harry, s-a casatorit cu printul Charles in 1981. Cei doi s-au despartit in 1992 si au divortat in 1996.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.