Dupa o lunga perioada de cautari si framantari, dupa o relatie esuata cu medicul si purtatorul de cuvant al spitalului Elias, Valentin Calu, Alessandra Stoicescu si-a gasit marea iubire la doi pasi de locul ei de munca, in trustul Intact, la sectia de IT.
Este vorba de un coleg din trust pe care il cunosc de trei ani de zile, de cand lucram impreuna. Eu eram libera, el liber, si s-a intamplat, a spus vedeta. Extrem de fericita si multumita, dupa o tacere de cateva luni in care a testat atat calitatile, cat si compatibilitatea cu Florin, iubitul ei, Stoiceasca a iesit pe post, la Agentul VIP, la o ora de maxima audienta, si si-a strigat iubirea in gura mare: El este omul cu care ma simt bine! El ma intelege de ce stau la serviciu pana la unu noaptea, cand nu mi-a iesit o emisiune, si pana la patru dimineata, cand am alte filmari. Acum pot sa spun ca mi-e bine!, a explicat blonda jurnalelor de seara.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.