Bine cunoscuta Gabriela Avram, vedeta postului Realitatea TV, a nascut ieri-dimineata, la Spitalul Filantropia, o fetita in greutate de 2,6 kilograme si care masoara 48 de centimetri. Micuta se va numi Ioana si este cel de-al doilea copil al Gabrielei si al lui Sorin Avram, producator independent audio-video si patron al firmei "Videograma".

Nasterea a avut loc fara dificultati, prin cezariana. Putin dupa prinz, cind "Evenimentul zilei" a contactat-o, Gabriela a declarat: "Mi-e dor sa reincep sa umblu pe jos, distante mari, ca inaintea sarcinii". Ioana nu a fost un copil planificat, dar, cind au aflat, Gabriela si Sorin s-au bucurat ca fiul lor, Dimitrie, in virsta de cinci ani si jumatate, va avea o sora. Prezentatoarea va reveni pe ecran peste citeva saptamini. "Depinde de ritmul in care Ioana creste si capata in greutate, dar in principiu totul va fi in regula peste o luna si jumatate, doua", spune vedeta Realitatea TV. "Nu ma bucur ca am lipsit de la Stiri. Daca se putea sa o nasc pe Ioana fara nici un fel de intrerupere, mi-ar fi parut bine".
Cunoscuta prezentatoare facea jurnalele de dupa-amiaza, alaturi de Bogdan Gamalet.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.