Dragi cititori, dragi telespectatori, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, ideea e urmatoarea: nu numai ca exista formatia feminina Bordo, nu numai ca ea a fost invitata la "Tonomatul DP 2" (TVR 2), nu numai ca in emisiunea cu pricina a si cintat, dar telespectatorii chiar au tinut sa intre in legatura telefonica cu componentele ei, in numar de doua. Singurul lucru care mi-a mai adus inima la loc a fost ca unul dintre telespectatori (o doamna, daca nu ma-nsel) a venit c-o intrebare pe care, dac-as fi indraznit sa-mi incalc principiul de a nu telefona la televizor, as fi pus-o si eu. Intrebarea a sunat asa: "Vreau sa le-ntreb pe fetele de la Bordo daca vor sa-si pastreze formatia". Nu mai tin minte ce-au raspuns fetele de la Bordo si nici nu ma intereseaza. Ce m-ar interesa ar fi ca intrebarea asta sa fie pusa cit mai des tuturor fetelor din tara asta care au formatii, decolteu si fusta scurta, dar n-au voce. Drept care propun citeva variante, ca sa nu se plictiseasca oamenii care suna la TV intrebind la infinit acelasi lucru: "Vreau sa le-ntreb pe fetele de la… cind se vor lasa de muzica", "Vreau sa le-ntreb pe fetele de la… cind isi vor desfiinta formatia si se vor apuca de chestii la care se pricep cu adevarat" sau "Vreau sa le-ntreb pe fetele de la… cind vor renunta si la concertele pe care le tin in caminele culturale ale tarii si se vor dedica unor meserii care sa nu-i deranjeze pe cei din jur".

Vineri, la sfirsitul stirilor de la ora 1.00 ale Realitatii TV, Dalia Octavia Pusca murea de ris. N-am reusit sa ma prind daca motivul hlizelii era vreo scalambaiala de-a colegilor aflati in spatele camerelor, vreun banc pe care il citise pe Internet, in pauzele dintre stiri, sau, Doamne fereste, chiar vreun monitor din studio, uitat accidental pe OTV.

Aflu de la "VDTV", adica de la emisiunea de mondenitati a postului Antena 3, ca si stripperii se-nsoara. Iar de la prietena stripperului invitat in studio aflu urmatorul lucru (referitor, desigur, la fanele viitorului sot): "N-ar trebui sa le para rau ca el are o relatie. Atita timp cit ele sint fane, trebuie sa-l placa pentru ceea ce face". Nimic n-a reusit totusi sa ma miste ca o alta declaratie a viitoarei sotii de stripper: "E o munca titanica ceea ce fac ei". Nu stiu de ce, auzind chestia asta cu "munca titanica" a stripperilor, m-am trezit cu gindul la mineri. Si m-am infiorat gindindu-ma ca, la un moment dat, si stripperii s-ar putea infuria pe Guvern, pe motiv ca nu le respecta munca. Si atunci o sa putem discuta despre niste adevarate "stripperiade", care vor face ca mineriadele din istoria recenta a Romaniei sa para doar o joaca de copii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.