In nebunia de concerte care i-au sufocat pe artisti in noaptea dintre ani, Andreea Banica si-a uitat cainele la o pensiune din Bran.

Cainele "de buzunar", dupa cum si-l prezinta Andreea, Whisky (rasa ShiTzu, printre cei mai mici caini din lume) a trecut intreaga noapte de Revelion prin sute de brate care l-au mangaiat si razgaiat. Dupa ce si-a incheiat recitalul la Bran, stapana lui s-a indreptat in mare graba spre o alta localitate (si un alt concert) si si-a amintit de existenta lui Whisky atunci cand se afla la 150 de kilometri de localitate.

Cei in seama carora a ramas Whisky au asigurat-o pe Andreea ca nu are rost sa se intoarca dupa micut (cantareste doar 3 kilograme si este mai mic decat o pisica), caci acestuia nu-i va lipsi nimic. Andreea Banica a plecat dupa Revelion in vacanta la schi in Austria si plange de dorul minicainelui sau al carui subtil latrat il mai verifica prin intermediul telefonului mobil.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.