Actorul american a venit la munca in Romania, dar va pleca de aici cu un prieten. Rourke vrea sa infieze un catel al strazii din Bucuresti.

Iubirea pe care o poarta Mickey Rourke patrupezilor este legendara. In 2009, cand a castigat Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Actor, Rourke a tinut sa mentioneze si pe cateii sai in discursul de multumire, conform peoplepets.com.

Aflat in Bucuresti la studio-urile Castel Film pentru filmarile la lungmetrajul "Dead in Tombstone", actorul a observat problemele cu care se confrunta Capitala, din punct de vedere al populatiei canine.

Mickey Rourke a marturisit echipei de filmare intentia sa de a face un adapost pentru cainii strazii. Mai mult, Mickey vrea sa le dea un exemplu romanilor si sa infieze un catelus fara stapan, pe care sa il ia cu el in Statele Unite, acolo unde vedeta locuieste, scrie evz.ro.

Citeste si: Romania: 19 milioane de locuitori si 150.000 de maidanezi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.