Barbatul ranit, duminica, dupa ce masina in care se afla a fost izbita de autoturismul condus de Serban Huidu a murit, luni, la Spitalul Judetean Brasov, unde fusese adus in stare extrem de grava, fiind in coma indusa, astfel ca numarul victimelor accidentului provocat de Huidu a ajuns la trei.

Potrivit unor surse medicale, barbatul a murit in jurul orei 7.00, in urma complicatiilor survenite.

Magistrati: "Huidu nu scapa de inchisoare"

Barbatul, Ion Garbis, de 57 de ani, din municipiul Brasov, se afla in autoturismul Dacia Logan izbit de masina lui Huidu, pe contrasens. In urma accidentului, el a fost grav ranit, fiind in coma indusa, la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Brasov, dupa ce a suferit traumatisme toracice si craniene, avand si o hemoragie interna. El a fost supus mai multor interventii chirurgicale, transmite MEDIAFAX.

Luni dimineata, realizatorul TV Serban Huidu se afla in continuare internat la Spitalul Judetean Brasov. Serban Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fara a avea pierderi de memorie, declara, duminica, managerul SMURD Brasov, Cristina Vecerdi, care preciza ca realizatorul TV nu urma nicio medicatie.

Prima declaratie a lui Huidu

Serban Huidu a provocat un accident grav pe DN 1

Procuror: Anchetatorii vor verifica daca Serban Huidu avea sau nu dreptul de a conduce

Anchetatorii vor verifica daca realizatorul TV Serban Huidu avea sau nu dreprul de a conduce, date fiiind problemele medicale pe care le-a avut, a anuntat prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecatoriei Brasov.

Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecatoriei Brasov a declarat, intr-o conferinta de presa, ca in cazul accidentului provocat de realizatorul TV Politia face cercetari sub supravegherea unui procuror, iar acest dosar va fi tratat potrivit gravitatii faptei comise si va va cercetat la fel ca si alte dosare.

Ea a spus ca, date fiind speculatiile privind problemele medicale ale lui Huidu, se va verifica daca acesta avea sau nu dreptul de a conduce.

Citeste si:
Bilanț negru după cutremurul din Japonia. Numărul morților a ajuns...
Bilanț negru după cutremurul...

In acest sens, vor fi verificate toate documentele medicale, inclusiv modul in care au fost eliberate acestea.

Potrivit sursei citate, audierile in acest caz vor fi facute atunci cand starea medicala a celor implicati o va permite.

De asemenea, vor fi facute si o serie de expertize privind starea tehnica a masinilor.

Citeste:
Ce spun vedetele despre accidentul lui Huidu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.