Fosta solista a grupului Fugees a devenit mama pentru a sasea oara, sambata seara, dupa ce a adus pe lume un baietel.

Potrivit contactmusic.com, nasterea nu a fost lipsita de peripetii. "Mama si bebelusul sunt bine. Lauryn s-a speriat putin cand a vazut ca bebelusul s-a nascut cu cordonul ombilical infasurat in jurul gatului, insa totul este bine acum si toata lumea este fericita", a declarat o sursa.

Lauryn Hill mai are cinci copii cu Rohan Marley, fiul celebrului Bob Marley, Zion David-Nesta, in varsta de 13 ani, Selah, in varsta de 12 ani, Joshua, in varsta de noua ani, John, in varsta de sapte ani, si Sarah, in varsta de trei ani - ,

Insa Rohan Marley, cu care cantareata are o relatie de foarte multi ani, marcata de numeroase despartiri si impacari, a declarat recent intr-un mesaj pe Twitter ca nu este tatal celui de-al saselea copil al artistei.


Din anul 1998, cantareata si-a impartit timpul locuind in Caraibe si intr-un hotel din Miami. In august 2008, artista s-a mutat, impreuna cu totii copiii, in locuinta mamei sale din orasul natal South Orange din statul New Jersey, scrie mediafax.ro.

In 2007, fostul ei coleg din grupul Fugees Wyclef Jean a declarat ca artista americana are nevoie disperata de "ajutor psihiatric".

  • Lauryn Noelle Hill, in varsta de 36 de ani, si-a castigat celebritatea in calitate de solista a grupului Fugees. Dupa destramarea trupei, cantareata a lansat, in 1998, primul ei album solo, "The Miseducation of Lauryn Hill", ce a fost extrem de bine primit atat de critici, cat si de public.

Pentru acest material discografic, Lauryn Hill a fost recompensata cu cinci premii Grammy, inclusiv la categoriile "albumul anului" si "cel mai bun artist debutant".

Dupa succesul rasunator obtinut cu acest album de debut, Lauryn Hill a decis sa dispara pentru o vreme din atentia presei, motivand ca detesta sa fie celebra si uraste industria muzicala. Dupa o pauza de patru ani, artista a lansat "MTV Unplugged No. 2.0", un material ce cuprinde inregistrari live si "cantece profund personale".

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

In ultimii ani, Lauryn Hill a inregistrat piese pentru coloanele sonore ale unor filme si a sustinut cateva concerte in cadrul unor festivaluri muzicale. Artista continua sa evite mass-media si publicitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.