Omul de afaceri Irinel Columbeanu a venit la Palatul Victoria, pentru a depune la Registratura Guvernului un document prin care solicita ajutorul premierului Emil Boc in cazul fiicei sale, Irina.

Documentul cuprinde peste 100 de pagini si prezinta date prin care Irinel Columbeanu argumenteaza necesitatea de a i se acorda custodia fiicei sale, scrie MEDIAFAX.

El a cerut la Registratura sa fie asigurat ca documentul depus va ajunge direct la primul-ministru si ca va primi un raspuns in termenul legal de maxim 30 zile.

"Am asteptat pana in ultima secunda inainte de a recurge la acest gest, care este unul pentru siguranta tuturor copiilor. Copilul meu trebuie sa fie extras din aceasta atmosfera de adanca promiscuitate", a spus Columbeanu.

El a aratat totodata ca a aflat, marti seara, pe internet, ca fiica sa a fost hranita, dupa ora 22.00, cu snacks-uri intr-un butic si a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului, in timp ce era cu matusa ei, Ramona, sora Monicai, fapt pe care l-a reclamat miercuri dimineata la Directia pentru Protectia Copilului sector 5.

"Am primit insa pe e-mail un raspuns hilar, cum ca se va verifica daca a traversat pe rosu, de parca angajatii acestei institutii se transforma in agenti de circulatie", a adaugat Columbeanu. El a reclamat totodata faptul ca astfel de cazuri in care se afla fiica sa sunt "procesate" de firme private.

Presa a relatat ca Monica ar fi plecat in America si ar fi lasat-o pe fiica ei, Irina, in grija surorii sale pana pe data de 15 mai.

Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Ilfov, Adrian Dumitrescu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca specialistii au constatat ca nu sunt intrunite conditiile pentru decaderea Monicai Columbeanu din drepturile parintesti.

Irinel Columbeanu a cerut decaderea din drepturile parintesti a Monicai pe motiv ca si-ar fi agresat fiica.

  • In 3 mai, omul de afaceri Irinel Columbeanu a sesizat DGASPC Ilfov, sustinand ca din 29 aprilie nu mai stie nimic despre Irina, care nu a mai fost la gradinita si nici nu a mai fost vazuta.

Directorul DGASPC Ilfov preciza atunci ca sesizarea facuta de Irinel Columbeanu a fost trimisa catre DGASPC Sector 5, pentru ca acolo locuieste acum minora, urmand ca specialistii sa inceapa verificarile.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 4 aprilie, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia finala privind divortul.

Citeste si:
Irina Columbeanu, o adevărată domnișoară. Ce schimbare de look și-a...
Irina Columbeanu, o adevărată...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.