Irina Columbeanu este deja o adolescentă în toată firea, care se bucură cu adevărat de viața trăită în America.

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, a uimit pe toată lumea cu o schimbare radicală de look. La doar 17 ani, tânăra și-a tuns părul scurt, renunțând la podoaba capilară cu care o știau internauții. Mai mult, la doar 17 ani, ea s-a angajat într-un restaurant din Malibu și are grijă să îl susțină financiar și pe tatăl ei.

Locuind deja de câțiva ani în America alături de mama sa, Monica Gabor, Irina a ales să facă o schimbare majoră în viața sa. În prezent, ea învață la o școală din Malibu, acolo unde a fost premiată de nenumărate ori și are, de asemenea, pictura ca și pasiune, pentru care este foarte apreciată.

Fotografiile postate de Monica Gabor pe Instagram au uimit pe toată lumea, arătând-o pe Irina într-o nouă etapă a vieții sale. Machiată discret și îmbrăcată într-un stil modern, adolescenta nu a trecut neobservată datorită noului ei look, care este departe de imaginea clasică pe care o cunoșteam cu toții. Tunsă scurt și cu o atitudine cool, Irina afișează un look tineresc, evidențiind că este într-adevăr o adolescentă care este pregătită să facă pași mari în viață.

De asemenea, adolescenta s-a implicat în organizația „Boys and Girls Club of Malibu”, pentru care și-a dedicat mult timp. Recent, activitatea ei în cadrul organizației a fost recunoscută și premiată, după cum atestă diplomele publicate de mama sa, Monica Gabor, pe Instagram.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2024 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.