Termenul in procesul de divort ramane 5 octombrie, desi cei doi au solicitat judecatorilor sa isi incheie socotelile in istanta mult mai repede.

Instanta a judecat miercuri cererea lui Ionut Pascu de preschimbare a termenului de judecata a procesului de divort de sotia sa, Oana Zavoranu, insa instanta a respins astazi cererea, potrivit MEDIAFAX.

In data de 10 martie, Oana Zavoranu a depus cererea de divort, aceasta afirmand ca, desi s-au iubit, nu mai este nicio sansa de impacare. In aceeasi zi, Pepe declara, in emisiunea "Happy Hour" ca el este cel care a lasat-o pe Oana sa faca primul pas in ceea ce priveste divortul. "Am impresia ca ea vrea sa ramana cat mai mult timp legata de mine", spunea Pepe. "Eu am semnat cu inima, nu ma intereseaza actele. Sunt liber", spunea artistul.

Pe de alta parte, Pepe a depus, in 28 martie, o plangere la Sectia 10 Politie, pentru distrugere, reclamatie facuta dupa ce Oana Zavoranu a strans toate bunurile din locuinta conjugala pe care a parasit-o.

  • Pepe: "Daca este insarcinata cu Tudy, o nasesc"

Referitor la faptul ca Oana Zavoranu a recunoscut relatia extraconjugala cu politicianul Tudor Ionescu (Tudy), afirmand si ca este insarcinata cu acesta, Pepe este de parere ca totul este o strategie, insa daca este adevarat, se ofera sa-i naseasca copilul.

"La Oana, o minune tine trei zile, dupa care va spune ca nu este gravida. A facut toate astea ca sa distraga atentia de la plangerile pe care le-am depus impotriva ei. Insa, daca este insarcinata, ii nasesc copilul", a spus acesta.

In plus, Pepe solicita despagubiri de 100.000 de lei Oanei Zavoranu pentru declaratiile defaimatoare la adresa sa, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti stabilind ca termen de judecata al cererii data de 18 noiembrie. Pepe considera ca afirmatiile sotiei sale i-au lezat imaginea.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.