Anunțul privind divorțul lui CRBL a șocat pe toată lumea, însă puțini cunosc faptul că artistul a mai fost căsătorit înainte cu mai bine de un deceniu.

CRBL i-a luat cu surprins pe internauți atunci când a făcut public anunțul despre divorțul său de Elena, după 16 ani de căsnicie. Puțini sunt cei care știu că aceasta este a doua căsnicie care se sfârșește pentru artist, după ce s-a despărțit de Andreea, în urmă cu mai bine de un deceniu.

Înainte de a-și uni destinele cu Elena, CRBL a fost căsătorit cu Andreea, o poveste de dragoste care a rămas mai puțin cunoscută publicului larg. Cei doi s-au întâlnit în orașul lor natal, Pitești, și au trăit o poveste de dragoste de la o vârstă fragedă. La doar 20 de ani, artistul și-a unit destinul cu Andreea, însă căsnicia lor a avut o durată de doar șapte ani, sfârșindu-se în 2004, pe vremea când CRBL avea 27 de ani. Andreea, acum expertă în relații publice, gestionează promovarea unui magazin de bijuterii în orașul lor natal.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul «viață noastră», ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: «viața mea» și «viața lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite”, povestea Andreea într-un interviu, potrivit viva.ro.

În 2008, CRBL s-a căsătorit cu Elena, cu care are o fiică pe nume Alessia. Împreună au trăit o căsnicie discretă și puține au fost detaliile făcute publice despre viața lor personală. Anunțul lor recent a fost făcut online și nu au oferit detalii despre motivele care au condus la această decizie, însă au subliniat că au reflectat profund înainte de merge pe acest drum. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
De ce se grăbesc Lora și Ionuț Ghenu să se căsătorească: „Oricum o...
De ce se grăbesc Lora și...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2024 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.