Lora și Ionuț Ghenu se grăbesc să ajungă în fața altarului. De ce trebuie să se cătorească îndrăgostiții cât mai repede posibil!

De ce se grăbesc Lora și Ionuț Ghenu să se căsătorească

În ultima vreme, Lora și Ionuț Ghenu au vorbit foarte mult despre nunta lor, care va avea loc anul acesta. Având în vedere că au o relație de lungă durată, aceștia sunt nerăbdători să ajungă împreună în fața altarului și pregătesc totul până la cel mai detaliu, să iasă așa cum își doresc.

Multă lume s-a întrebat de ce se grăbesc să se căsătorească, deși până acum nu au dat niciun semn în acea direcție. Ei bine, Lora a lămurit pe toată lumea în cadrul unuia dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat, explicând faptul că trebuie ca nunta lor să aibă loc cât mai repede, deoarece vor fi nași, iar ei trebuie să facă pasul acesta înaintea lor.

„Noi clar că suntem nași și trebuie să ne căsătorim înaintea ei (n.r. înainte cumnatei sale). Ea a făcut Starea Civilă, urmează biserica, deci îți dai seama că eu trebuie să mă mărit. Oricum o dau, trebuie să mă mărit. Grăbesc cât pot. Hai cu firmele alea, dacă știți pe cineva care să se ocupe de noi!”, a declarat Lora, pentru playtech.ro.

Deși pregătirile sunt în toi, artista nu s-a hotărât nici acum care este rochia de mireasă pe care vrea să o poarte în ziua cea mare, pentru că de fiecare dată când crede că a găsit-o pe cea potrivită, se răzgândește. Știe că va veni ziua în care va găsi rochia de mireasă ideală și că va arăta foarte bine în ziua nunții.

Încă mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar au încredere că vor reuși să le rezolve pe toate, pentru că vor să aibă parte de un moment special.

Citeste si:
Cum va arăta nunta Andreei Bălan cu Victor Cornea: Acum aș face...
Cum va arăta nunta Andreei...

„Încă nu văd nimic, mă răzgândesc de o sută de mii de ori. Îmi plac foarte multe lucruri, îmi place tot ce e frumos, sunt și eu cameleonică, deci mi se potrivesc mai multe lucruri. O să mă hotărăsc, ceva se va lega. Cam așa e la mine, mi se leagă la un moment dat niște lucruri.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2024 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.