Andreea Bălan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar artista se gândește la un viitor frumos alături de Victor Cornea.

De aproximativ un an, cântăreața Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste care pare desprinsă din paginile unui roman, alături de tenismenul Victor Cornea. Destinul i-a adus împreună, construind o relație în care artista radiază de fericire și se simte mai împlinită ca oricând.

Andreea Bălan, cunoscută pentru talentul său muzical și pentru aparițiile sale televizate în calitate de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, a fost mereu transparentă în privința relației sale cu Victor Cornea. După o perioadă dificilă marcată de divorțul de George Burcea, Andreea a găsit din nou dragostea în brațele tenismenului Victor Cornea.

În cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a făcut publice planurile lor de viitor, inclusiv dorința de a face pasul cel mare și de a se căsători. Cu un zâmbet pe buze și cu inima plină de speranță, Andreea a mărturisit că ar fi pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. Pentru Andreea, nunta ideală ar fi una restrânsă, desfășurată pe o plajă, departe de agitația urbană.

„Aș vrea foarte restrâns pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații”, a dezvăluit artista.

Cu toate acestea, decizia de a face pasul către căsătorie nu este doar una personală, ci ține și de copiii lor. Fiica mai mare a Andreei, Ella, a întrebat-o de mai multe ori dacă se va căsători cu Victor, iar răspunsul artistei nu a întârziat să apară.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2024 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.